26 / 04 / 2024

Stan Group kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor!

Stan Group kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor!

Stan Group 50 milyar doların üzerinde değere sahip olan gayrimenkullerini satma kararı aldı. Firma kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor.



Oldukça yüksek bir mal varlığına sahip olan Tang Shing-bor ailesi kendilerine ait olan gayrimenkulleri satmak istiyor. Mal varlığını temsil eden şirket Stan Group olarak bilinen şirket, Hong Kong menkul kıymetler ile ciddi bir görüşme süreci içerisinde. Firma, sürecin olumlu geçmesi durumunda 2020 yılında varlıklarını satışa sunacak.

Stan Group gayrimenkullerinin değeri 50 milyar doların üzerinde

Amerikan medyasında yer alan habere göre, Stan Group elinde olan gayrimenkuller incelendiği zaman şu anda ellerinde 50 milyar doların üzerinde bir portföy olduğu biliniyor. Firma şu anda kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor. Bu durumun önünde ise ABD ile Çin arasında olan ticari gerginlik ufak bir engel olarak gözlemleniyor. Hong Kong Menkul Kıymetler şu anda gözlemciler ile görüşmelerine devam etse de vadeli komisyon konusunda tereddütlü bir tavır sergiliyor.

Stan Group mutabakat imzaladı

Stan Group tarafından yapılan kripto para atılımı öncesinde de gerekli ayarlamalar yapıldı. Firmanın mal varlıklarını Liquefy ile bir araya gelerek koruma altına aldığı biliniyor. Liquefy bir sigorta şirketi ve Stan Group
ile bir mutabakat imzaladı. Aynı zamanda yatırımcıların kripto para sistemi içerisinde yer alabilmesi adına gayrimenkul standartlarını da belirlemesi için bu sigorta türleri oldukça önemli. Stan Group bu atılımı ile ilgili olarak emlak sektöründeki likiditeden daha rahat bir şekilde yararlanma imkanı elde edecek.


Geri Dön