25 / 04 / 2024

Aydemir Akbaş yeni evi

Aydemir Akbaş yeni evi

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Aydemir Akbaş kedileri için evinden taşındı!

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, yıllardır oturduğu Nişantaşı Topağacı'ndaki evinden kedileri için taşındı.

Emel Akbaş İdikut yeni şirket kurdu!

ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, yeni şirket kurdu. Projekspert Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Aydemir Akbaş kedileri için evinden taşındı!

Usta sanatçı Aydemir Akbaş, yıllardır oturduğu Nişantaşı Topağacı'ndaki evinden kedileri için taşındı.

Aydemir Akbaş Mecidiyeköy'e taşındı!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş 55 yıllık Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı.  Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu kedileri için 50 bin lira harcayarak ev yaptı.

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir yaptığı açıklamada, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Aydemir İnşaat'ın yeni projesi alıcılarını bekliyor!

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binası tamamlanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binasında sona yaklaşılıyor. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, yeni bina hakkında bilgi verdi.

Demet Akbağ, Köy İçi Taş Evler projesinden konut sahibi oldu!

Veryeriler İnşaat'ın Alaçatı'daki 'Köy İçi Taş Evler' projesi ilgi görünce ilk etapta 14 adet olmak üzere 5 yılda 150 yeni taş ev yapılması kararlaştırıldı. Projeden Demet Akbağ, milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün de yer aldığı öğrenildi...

Odaş Elektrik'in yatırımcı ilişkileri yöneticisi Özge Aydemir oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş, bağlantı kurulacak şirket yetkilileri ve lisanslı personel bilgileri kapsamında yeni yeni yatırımcı ilişkileri yöneticisini duyurdu. Buna göre yatırımcı ilişkileri yöneticisi Özge Aydemir oldu...

Demet Akbağ, evinin kapılarını açtı!

Elle Decor, yeni sayısı için Demet Akbağ’ın evine konuk oldu. Akbağ, dergiye verdiği röportajda sade, rafine ve şık deko-stilini anlattı

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Aydemir Akbaş yeni evi Haberi

Aydemir Akbaş yeni evi

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Hürriyet'te yer alan habere göre; bir kafede oturan Akbaş, yorgunluğunu attı. 

Giriş katı, düz ayak bir ev aradığından bahseden Akbaş “Önceki evim 2. kattı, asansörsüz, zor oluyordu. Şimdi o evi satıyorum, kendime yokuşsuz, giriş kat ev bakıyorum” diye konuştu. 

Yeni Kolpaçino filmi için Şafak Sezer’in Bodrum’da senaryo yazdığından bahseden Aydemir Akbaş, “Şimdi ikinci dalga gelecek diyorlar. Eğer her şey yolunda giderse Kolpaçino’nun yeni serisini çekeceğiz” açıklamasında...