26 / 04 / 2024

Ayder Organizasyon Hizmetleri kimin

Ayder Organizasyon Hizmetleri kimin

Ayder Organizasyon Hizmetleri ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 460 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Armatur Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1.000.000,00TL sermaye bedeli ile Kürşat Armağan tarafından kuruldu.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Seres Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seres Reklam Organizasyon Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Şahin tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Davut Tekdemir ve Tayfun Kahraman ortaklığında kuruldu.

Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efk Organizasyon Hizmetleri Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Ayder Organizasyon Hizmetleri kimin Haberi

Ayder Organizasyon Hizmetleri kimin

Ayder Organizasyon Hizmetleri ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 460 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ayder Organizasyon Hizmetleri ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:her türlü turizm işletmeciliği faaliyetinde bulunmak. seyahat acentalığı faaliyetinde bulunmak .ve 9.7.2018 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.
 

Adres:Tayakadın Mah. Terminal Cad. Havalimanı Ter.Bin.N.1/820505...