19 / 04 / 2024

Aydın Bostancıoğlu

Aydın Bostancıoğlu

AVM'lerin artık şehir dışına yapılacağını söyleyen Ordu Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, böylece esnafın az da olsa rahat nefes alacağını açıkladı. İşte beklentiler...

Sinay Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Sinay Yapı Anonim Şirketi Beşikteş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Kaşıkcı ve Aydın Karlıoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Saraçoğlu projesi için ÇED süreci başladı.

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

Emlak Konut Saraçoğlu projesi imza töreni 20 Mart'ta!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine başlıyor. 

Emlak Konut Kızılay Saraçoğlu'nda dönüşüme başlıyor!

Emlak Konut GYO,  Maliye Bakanlığı ile birlikte Ankara Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde yeni bir dönüşüm projesine daha imza atmaya hazırlanıyor...

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Starcity Outlet'in Gençoğlu'na devredilmesine izin çıktı!

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Starcity Outlet Alışveriş Merkezinin hisselerinin tamamının Gençoğlu AVM Yatırımları AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Erdem Tütüncü ve Aydın Karakuşoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

MIPIM’de en iyi ofis projesi ödülünü Tabanlıoğlu kazandı!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Tabanlıoğlu Mimarlık Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesiyle ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı.

'Perakende yasası esnafı rahatlatacak'

AVM'lerin artık şehir dışına yapılacağını söyleyen Ordu Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, böylece esnafın az da olsa rahat nefes alacağını açıkladı. İşte beklentiler...

Vadistanbul’da ortaklık bozuldu! Keleşoğlu hisselerini Artaş'a sattı!

Artaş, Aydınlı ve Keleşoğlu ortaklığıyla yola çıkan Vadistanbul'da Keleşoğlu, hisselerini Artaş’a devretti. Bu hisse satışının sebebi ise Keleşoğlu ve Aydınlı’nın Florya’da ortak oldukları Koru Florya projesinde aralarının bozulması...

Aydın Bostancıoğlu Haberi

Aydın Bostancıoğlu

Ordu Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, perakende yasası ile AVM'lerin şehir dışına yapılacağını, bu durumunda şehir içinde kalan esnafı rahatlatacağını söyledi.


Yeni çıkacak olan perakende yasası ve düzenlemeler bakanlık alt komisyonu tarafından görüşülmeye devam ediyor. Yasa ile birlikte küçük esnaf ise ekonomik olarak rahatlamak istiyor. Değişiklikler ilgili AVM'lerin şehir dışına yapılacak olmasının küçük esnaf açısından iyi olduğunu belirten Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu, "Yeni yapılacak olan alışveriş merkezlerinin şehir dışına yapılacak olması sevindirici" dedi.


"ARTIK CAMLARDA İNDİRİM YAZILARINI GÖREMEYECEKLER"


Yeni perakende yasasının getirdiği yenilikler hakkında konuşan Bostancıoğlu, yasa ile küçük esnafın az da olsa rahatlayacağını söyledi. Düzenleme ile birlikte camlarda yazılan yazıların kaldırılacağını ifade eden Bostancıoğlu, "Yeni çıkacak perakende yasası ile ilgili alt komisyonda hemen hemen kabul...