26 / 04 / 2024

Aydın-Denizli Otoyolu ihale tarihi

Aydın-Denizli Otoyolu ihale tarihi

Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin üç kez iptal edilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk otoyol ihalesine ilişkin 6 soru sordu...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihale tarihi yenilendi!

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin ihale tarihi değişti. Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi için yeni tarih 24 Temmuz oldu..

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yarısı tamam! Aydın-Denizli Otoyolu ne zaman açılacak? O tarih...

Hizmete açıldığında şu anki ulaşım süresini yarıya düşürecek olan Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nde yüzde 50'lik kısım tamamlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Aydın-Denizli Otoyolu'nun etkileri TBMM gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesinin çevreye etkileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli ve Aydın'da 9 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli ve Aydın'da yer alan 28 gayrimenkulü 8 milyon 959 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı. 

Aydın-Denizli Otoyolu ihale tarihi Haberi

Aydın-Denizli Otoyolu ihale tarihi

Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin üç kez iptal edilmesi TBMM gündeminde konu oldu. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Aydın-Denizli otoyoluna ilişkin soru önergesi hazırlayarak sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Öztürk önergesinde "Aydın-Denizli otoyolu projesi ihalesi bu yıl içinde 3. Kez iptal edilmiştir. Otoyolun feroje işlemleri 2008 yılında tamamlanmış olup her seçimde seçim vaadi olarak gündeme getirilmiştir. Denizli, Türkiye ihracatının %85'ten fazlasını gerçekleştiren ilk 10 şehir arasında bulunmaktadır. Başta tekstil, kablo üretimi, mermer ve madencilik olmak üzere pek çok sektörde ihracat yapan firmalarımız için nakliye büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda Aydın-İzmir otobanına bağlandığında ulaşım ve trafik büyük ölçüde rahatlayacaktır." dedi.

Kamuoyuna yansıyan haberlerde Ak Parti İzmir milletvekili sn. Hamza Dağ'ın "Demir fiyatları ve diğer...