29 / 03 / 2024

Aydın doğa evleri projesi

Aydın doğa evleri projesi

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Koronavirüs salgını doğa ile iç içe olan konutlara talebi yüzde 235 artırdı!

Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Latif Aksoy yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, doğayla iç içe yapılara olan talebi yüzde 235 oranında artırdığını söyledi.

Aydın Şalcı'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Altınbaş Üniversitesi Mühendislik ve Kanal Doğa Bilimleri Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yüksek Mühendis Aydın Şalcı, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Aydın Şalcı, “Kanal İstanbul’dan gemiler geçemez” dedi.

Aydın'da kira yardımından yararlanan işletme sayısı mecliste!

2015-2020 yılları arasında Aydın'da açılan ve faaliyetine son veren işletmeler ile kira yardımından yararlanan işletme sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğa Koleji'nde okuyan kızı Hira ile alışveriş yaparken görüntülendi. Akalın, ''Doğa Koleji'nde sorun var. Biliyorsunuz, öğretmenlerin paralarını vermiyorlar. Biz de bu gidişle bir iki arkadaşımızla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız'' dedi. 

İTÜ'den Doğa Koleji açıklaması!

İTÜ Vakfı'nın, Doğa Koleji'ni alacağı iddiasıyla ilgili İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı'ndan açıklama geldi...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Aydın doğa evleri projesi Haberi

Aydın doğa evleri projesi

Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, "Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için inşaat sektörüyle ilgili tüm yurtiçi ve yurtdışı fuar ve çalışmalara katılıyoruz" dedi  Doğa Evleri 3. etabının çalışmalarına başladıklarını belirten Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, Doğa Evleri Exclusive'de daha geniş yeşil ve sosyal alanların 2.4 saat. güvenlik, kapalı ve açık otoparklar gibi daha birçok insan hayatını kolaylaştıracak ayrıcalıkların yer alacağını söyledi. 



Mavi Ege İnşaat ortakları Hakan Bal ve Sinan Yüksel tarafından 2007 yılında kurulan Mavi Ege İnşaat, İzmir, Didim ve 3 senedir de Aydın'da konut ve iş yeri imalatı yapıyor. İzmir Gümül'de Mandalina Evleri, Didirn Akbük'te Sunset Bay, Aydın da da Doğa Evleri Projesiyle bugüne kadar 400'un üzerinde konut üreten Mavi Ege İnşaat'ın Doga Evleri'nin 2 etabı Papatya Evleri,...