19 / 04 / 2024

Mavi Ege İnşaat Doğa Evleri 3.Etap çalışmaları başladı!

Mavi Ege İnşaat Doğa Evleri 3.Etap çalışmaları başladı!

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.



Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, "Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için inşaat sektörüyle ilgili tüm yurtiçi ve yurtdışı fuar ve çalışmalara katılıyoruz" dedi  Doğa Evleri 3. etabının çalışmalarına başladıklarını belirten Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, Doğa Evleri Exclusive'de daha geniş yeşil ve sosyal alanların 2.4 saat. güvenlik, kapalı ve açık otoparklar gibi daha birçok insan hayatını kolaylaştıracak ayrıcalıkların yer alacağını söyledi. 



Mavi Ege İnşaat ortakları Hakan Bal ve Sinan Yüksel tarafından 2007 yılında kurulan Mavi Ege İnşaat, İzmir, Didim ve 3 senedir de Aydın'da konut ve iş yeri imalatı yapıyor.  İzmir  Gümül'de Mandalina Evleri, Didirn Akbük'te Sunset Bay, Aydın da da Doğa Evleri Projesiyle bugüne kadar 400'un üzerinde konut üreten Mavi Ege İnşaat'ın Doga Evleri'nin 2 etabı Papatya Evleri, 49 daire ve iş yerini kapsayan Ege Suits İnşaatları devam ederken Ege Suits Silver İnşaatının da projesi hazırlanıyor


 

 ARAŞTIRMACI FİRMAYIZ 

Mavi Ege İnşaat ortaklarının 25  yıllık turizm sektöründeki tecrübelerini inşaat sektörüne aktarmak amacıyla sektöre girdiklerini belirten Hakan Bal, Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti. Satış öncesi ve sonrası yenilikçi, araştırmacı, girişken bir çizgide modem yapılar üretmeyi hedefleyen bir firmayız. Aydın'a yakışan  konforlu ve kaliteli yapılar kazandırmak İçin çalışıyoruz. En buyuk hedefimiz hayallerimizi gerçekleştirmek. Bunları gerçekleştirmek İçin de sektörle ilgili tüm yurtiçive yurtdışı fuar ve çalışmalara katlıyoruz" dedi. 


"EGE SUİTS, NORMAL 1 + 1 ANLAYIŞININ DIŞINA ÇIKACAK" 


DOGA Evleri 2.  etap ve Ege Suits Projeleri hakkında bilgiler de veren Bal, "Doğa Evleri 2 Etap ta kalite aynı ama farklı mimari daha geniş ve kullanışlı bir yapı müşterilerle buluşacak. Ege Suits'te de normal 1 + 1 anlayışının dışına çıkılarak, Efeler de daha kaliteli standartlarda bir yapı olacak. Doğa Evleri'nin verdiği güvenle müşterilerimizden yoğun talep alıyoruz' diye konuştu.


Yeni Asır Ek


Geri Dön