29 / 03 / 2024

Sinan Yüksel kimdir

Sinan Yüksel kimdir

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Bekir Yüksekdağ kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Yüksekdağ kimdir? Bekir Yüksekdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bekir Yüksekdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bekir Yüksekdağ...

Recep Yüksel, Balbey kentsel yenileme sürecini anlattı!

Antalya'da Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Balbey Mahallesindeki kentsel yenileme süreciyle ilgili bilgi verdi. Vali Yardımcısı Yüksel. "Geçtiğimiz ay Balbey Mahallesindeki 158 bin metrekarelik alanla ilgili bir karar yayınlandı.

Yüksel Erimtan: Ankara'ya AVM yerine müze yapıldı!

YÜKSEL Erimtan, inşaat sektöründe hem ilklere, hem büyük projelere imza atmış olan GAMA Grubu'nun kurucusu. Uzun yıllar GAMA'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptıktan sonra 1990 yılında ayrılıp EMT Şirketi'ni kurmuş.

Mahalle yöneticisi kimdir?

Şehir ve kasabalarda kurulu bulunan ve Belediye Kanununun 8 inci maddesine göre kurulacak olan mahallelerde bir muhtar ve muhtarın başkanlığında bir ihtiyar heyeti bulunuyor. Peki, mahalle yöneticisi kimdir?

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Sinan Yüksel kimdir Haberi

Sinan Yüksel kimdir

Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, "Hayallerimizi gerçekleştirebilmek için inşaat sektörüyle ilgili tüm yurtiçi ve yurtdışı fuar ve çalışmalara katılıyoruz" dedi  Doğa Evleri 3. etabının çalışmalarına başladıklarını belirten Mavi Ege İnşaat Şirketi ortağı Hakan Bal, Doğa Evleri Exclusive'de daha geniş yeşil ve sosyal alanların 2.4 saat. güvenlik, kapalı ve açık otoparklar gibi daha birçok insan hayatını kolaylaştıracak ayrıcalıkların yer alacağını söyledi. 



Mavi Ege İnşaat ortakları Hakan Bal ve Sinan Yüksel tarafından 2007 yılında kurulan Mavi Ege İnşaat, İzmir, Didim ve 3 senedir de Aydın'da konut ve iş yeri imalatı yapıyor. İzmir Gümül'de Mandalina Evleri, Didirn Akbük'te Sunset Bay, Aydın da da Doğa Evleri Projesiyle bugüne kadar 400'un üzerinde konut üreten Mavi Ege İnşaat'ın Doga Evleri'nin 2 etabı Papatya Evleri,...