20 / 04 / 2024

Aydın Germencik mesire alanı ne zaman açılacak

Aydın Germencik mesire alanı ne zaman açılacak

Germencik Belediyesi, Dağyeni mesire alanı projesi için çalışmaları başlattı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapımına başlanan mesire alanını yerinde inceledi.

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili, Germencik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Germencik Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesi'ndeki tarlasını ihale usulü ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Germencik Belediye Başkanlığı'na ait olan Aydın İli Germencik İlçesi Karaağaçı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Aydın Germencik'te 6.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Germencik Belediyesi tarafından 2 mahalledeki 2 tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Aydın Germencik'te icradan 3.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Germencik Sulh Mahkemesi Aydın İli Germencik İlçesi'nde yer alan 2 arsayı 3 milyon 961 bin TL'ye satışa çıkarıyor. Taşınmazların satış bedeli TL olarak belirlendi.

Aydın Buharkent'e yeni mesire alanı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Buharkent'teki 19 dönümlük bir araziyi Buharkent Belediyesi’ne kiralayarak mesire alanı yapılmasına izin verdi

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi MYO'nun kurulmasına onay!

Yükseköğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığı, Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun kurulmasına onay verdi. Karar, Germencik halkını mutlu etti.

Aydın Germencik mesire alanı ne zaman açılacak Haberi

Aydın Germencik mesire alanı ne zaman açılacak

Germencik Belediyesi, Dağyeni mesire alanı projesi için çalışmaları başlattı. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapımına başlanan mesire alanını yerinde inceledi.


Sıcak havaya rağmen ekiplerin durmaksızın çalıştığını kaydeden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, projenin 15 gün içinde tamamlanacağının müjdesini verdi. Germencik'i tüm mahalleleriyle yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Başkan Akın, "Germencik Belediyesi olarak merkez mahallelerin yanı sıra köyden mahalleye dönüşen 27 yerleşim birimine en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda yeşilliğiyle en güzel mahallelerimizden biri olan Dağyeni'de mesire alanı projemizi başlattık. 15 gün sonra tamamlanacak projeyle Dağyeni, ilçe merkezi ve çevre ilçelerden vatandaşların piknik yapacağı bir yer olacak. Amacımız turizmde kentin kavşak noktasında yer alan Germencik'i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek" dedi.


Yeni...