16 / 04 / 2024

Aydın Grup Proje adres

Aydın Grup Proje adres

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Aydın tarafından kuruldu. 

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayar Grup Proje Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Sayar tarafından kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği! 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın!

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın...

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup Proje Danışmanlık Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kötek tarafından kuruldu.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mag Grup Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hasan Basri Üstün tarafından kuruldu.

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Gülcan Özmen tarafından kuruldu.

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Yüksel tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Aydın Grup Proje adres Haberi

Aydın Grup Proje adres

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Aydın tarafından kuruldu. 

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, avm, otel, motel, yurt v.b. mimari proje ve danışmanlık yapmak, ticarethane inşaatlarını yapmak, konusu dahilinde satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...