28 / 03 / 2024

Aydın Gündoğdu kimdir

Aydın Gündoğdu kimdir

Gündoğdu Grup, 2016'da deneme üretimi sürecini başlatacağı yeni tesisinde hem ihracata odaklanacak hem de yurt içine üst grup mobilya üretecek. Şirket üretiminin yüzde 50'sini ihraç etmeyi hedefliyor.

Gündoğdu Grup İnegöl'de ek bir tesis kuracak!

Gündoğdu Grup, 2016’da deneme üretimi sürecini başlatacağı yeni tesisinde hem ihracata odaklanacak hem de yurtiçine üst grup mobilya üretecek. Şirket üretiminin yüzde 50’sini ihraç etmeyi hedefliyor.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Aydın Gündoğdu kimdir Haberi

Aydın Gündoğdu kimdir

Gündoğdu Grup, yeni markasıyla çıtayı yükseltiyor. İnegöl'de 130 bin metrekarelik alana kuracağı fabrikasının ardından üretim kapasitesini yüzde 40 artırmayı planlayan Gündoğdu Grup, 2016'da deneme üretimi sürecini başlatacağı tesiste hem ihracata odaklanacak hem de yurtiçine üst grup mobilya üretecek. 

Üretiminin yüzde 50'sini dış pazara aktarmayı hedefleyen Gündoğdu, ilk yıl için de 50 milyon dolarlık ciro bekliyor. Trabzon'da Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki beş ayrı üretim tesisinde yılda 60 bin adet mobilya grubu üreten Gündoğdu Grup, İnegöl'e ek bir tesis kurmaya hazırlanıyor. 

Önümüzdeki yılın ilk yarısında deneme üretimine başlayacak olan şirket, ihracata ağırlık vermeyi planlıyor. Üretiminin yüzde 10'unu dış pazarlara aktaran şirket, yeni yatırımıyla birlikte bu payı yüzde 50'ye çıkartmayı hedefliyor. İnegöl'deki yeni tesiste 500 personele istihdam sağlayacak olan Gündoğdu, 70 bin metrekare açık,...