23 / 04 / 2024

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi inşaatı

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi inşaatı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Aydın Efeler Millet Bahçesi projesi TBMM'de!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan Millet Bahçesi'ne ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Aydın Nazilli millet bahçesinin ihalesi yapıldı. TOKİ, millet bahçesinin görsellerini yayınladı. İşte Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak...

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi inşaatı Haberi

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi inşaatı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 11 dönümlük Aşk Gemisi olarak bilinen alanda yapılacağı açıklanan millet bahçesi için yıkım çalışmalarına başlandı. Millet bahçesinin içerisinde düğün salonu, kafeterya, ücretsiz internet evi, kitap okuma, oyun, spor ve piknik alanları bulunacak. Vatandaşlar için cazibe merkezi haline gelecek Millet bahçesi yaklaşık 5 milyon lira olacak.

İLAN: AYDIN'DA İNANILMAZ FİYATA SATILIK DAİRE

Aydın Denge'den Duygu Dilek'in haberine göre; çalışma alanını yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Millet bahçesi ile kullanılmayan bir alana da yeniden hayat verilecek. Ekiplerimiz, proje alanında yıkım çalışmalarına başladı. Mezbelelik kötü bir alanı projemizle güzelleştireceğiz, yeniden hayat vereceğiz. İçerisinde genç, yaşlı, kadın, erkek herkese hitap edecek alanların yer alacağı projemizin startını verdik. Projemizden desteğini esirgemeyen bakanlığımıza, Aydın Valiliğine ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Millet Bahçesi,...