20 / 04 / 2024

aydın nazilli nazkent konutları

aydın nazilli nazkent konutları

NAZKENT toplu konut projeleri ile birçok dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Aydın'ın Nazilli Belediyesi, 5. etap çalışmalarının inşaatını başlattı. Toplam 32 dairenin yapılacağı NAZKENT-5. Etap toplu konutları üç oda bir salon olacak...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşması nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. 

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Aydın Nazilli’deki cemevi Haziran'da açılıyor!

Aydın Nazilli ilçesinde yapılan Eğrek Alevi Kültür ve Cemevi Derneği’nin inşaatı devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan cemevinin Haziran ayına kadar hizmete açılacağını duyurdu.

Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Aydın Nazilli millet bahçesinin ihalesi yapıldı. TOKİ, millet bahçesinin görsellerini yayınladı. İşte Aydın Nazilli millet bahçesi böyle olacak...

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Nazilli Millet Bahçesi ihalesi 9 Ocak'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Nazilli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Ocak'ta...

aydın nazilli nazkent konutları Haberi

aydın nazilli nazkent konutları


NAZKENT toplu konut projeleri ile birçok dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Aydın'ın Nazilli Belediyesi, 5. etap çalışmalarının inşaatını başlattı.


Pınarbaşı Mahallesinde 1435 ada 5 parselde 2 bin 500 metrekare alanda yapılacak olan NAZKENT 5. Etap toplu konutlarının zemin dolgu işlemi gerçekleştirildi. Perde beton olarak zemin dolgusu yapılan toplu konutlar 16 daire olarak iki blok oluşacak. Toplam 32 dairenin yapılacağı NAZKENT-5. Etap toplu konutları üç oda bir salon olacak ve çevre düzenlemeleri de yine Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.


NAZKENT-5. Etap toplu konut çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalar hakkında Şehircilik ve İmar Müdürü Koray Öden ile Fen İşleri Müdürü H. İbrahim Topçu’dan bilgiler aldı. Alıcık, Nazilli Belediyesinin toplu konut projelerinde kendini ispatladığını belirterek, “Biz NAZKENT- 1. Etap evlerimize başlarken...