25 / 04 / 2024

Aydınlı Vadistanbul Park daire fiyatları

Aydınlı Vadistanbul Park daire fiyatları

Vadistanbul Park Konutları 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Satışları devam eden projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. İşte Vadistanbul Park Cendere teslim tarihi...

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Vadistanbul Park konut fiyatları!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 1 milyon 187 bin 200 TL'den başlıyor. Projesinin teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirtildi.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Vadistanbul Park, Cityscape Turkey'de yatırımcılarla buluşuyor!

Vadistanbul'un Park etabı Cityscape Turkey'de yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşacak. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park, 762 konuttan oluşuyor.

Vadistanbul Park'ta 770 bin 980 TL'ye 1+1!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat Ortaklığı imzasıyla yükselen projede satış süreci devam ediyor. Vadistanbul Park projesinde teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

Vadistanbul Park

Vadistanbul 3. etap projesi Vadistanbul Park 726 daire, ofis, mağaza ve home ofislerden oluşuyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nın projesi Vadistanbul Park'ta ön satışlar 24 Ocak 2016 tarihinde başladı...

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları!

Vadistanbul Park Ayazağa ev fiyatları dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Park ödeme koşulları!

Toplam 120 bin metrekare arsa alanına yayılan proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı imzasıyla yer alıyor. Vadistanbul Park ödeme koşulları kapsamında 120 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi!

Kağıthane Vadistanbul Park fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda hayata geçirilen projenin ofis alanı 120 bin metrekareden oluşuyor.

Vadistanbul Park ödeme seçenekleri!

Vadistanbul Park ödeme seçenekleri arasında banka kredisiyle vade imkanı yer alıyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda inşa edilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Kasım ayında yapılması öngörülüyor.

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

Aydınlı Vadistanbul Park daire fiyatları Haberi

Aydınlı Vadistanbul Park daire fiyatları

Vadistanbul Park Residence Vadistanbul projesinin son etabı olarak tanıtılıyor. Projede 762 tane daire ile birlikte ticari üniteler de yer alıyor. 


Vadistanbul Park Cendere teslim tarihi 2018 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için yüzde 1.13 faiz oranıyla banka kredisi kullanılabiliyor. 


Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildiği Vadistanbul Park Evleri İstanbul Ayazağa Cendere bölgesinde inşa ediliyor. 


Fiyatların 748 bin TL'den başladığı Vadistanbul Park Ayazağa'da 22 bin metrekare mağaza alanı, 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 


Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nda hayata geçirilen Vadistanbul Park Rezidans'ta çocuk oyun alanları, kreş, basketbol sahası, kafeler ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Tel: 444 53 35

Web: