29 / 03 / 2024

Vadistanbul Park ödeme planı!

Vadistanbul Park ödeme planı!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat

Proje: Vadistanbul Park

Vadistanbul Park ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projenin mağaza alanı 23 bin 500 metrekareden oluşuyor.



Vadistanbul Park Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Vadistanbul Park ödeme planı doğrultusunda lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projenin mağaza alanı 22 bin metrekare, ofis alanı ise 120 bin metrekare olarak belirtiliyor. 


Daire fiyatlarının 730 bin TL'den başladığı  Vadistanbul Park  Residence'de 762 tane dairenin yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Proje İstanbul Ayazağa Cendere bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı imzasıyla yükselen Cendere Vadistanbul Park Evleri basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlara sahip. 

Vadistanbul Park ödeme planı!

Ayazağa Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle yüzde 1.13 faiz oranıyla vade fırsatı sağlanıyor. 


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön