18 / 04 / 2024

Aydoğan Selimoğlu

Aydoğan Selimoğlu

Yasa ve yönetmelik çıkıyor ama mağduriyetlerin önüne geçilemiyor. Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, net ve brüt metrekare farklarıyla ilgili standardın olmadığına dikkat çekti.

Aydoğan Selimoğlu: Kentsel dönüşüm fırsatçılarına dikkat edin!

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'ndeki bugünkü konuğu Selimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu'ydu. Kireçci, Aydoğan Selimoğlu’yla önce Şerifali’yi ardından Fikirtepe Kentsel dönüşümünü konuştu...

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu'nu ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu'nu konuk etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu'nu konuk ediyor

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine gözaltı!

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. gözlatına alındı...

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

Halil Aydoğan: Projelerin finansmanında yer almaktan gururluyuz!

VakıfBank Genel Müdürü Aydoğan, "Ülke gelişimine ve istihdama katkı sağlayacak büyük projelerin finansmanında yer almaktan gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Aydoğan Selimoğlu Haberi

Aydoğan Selimoğlu

Yasa ve yönetmelik çıkıyor ama mağduriyetlerin önüne geçilemiyor. Konutların net ve brüt metrekare farklarıyla ilgili bir standardın olmadığına dikkat çeken Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, "Biz projelerimizde brüt metrekareyi hesaplarken sosyal alanları hesaba katmıyoruz." dedi. Hanesel Yapı Üst Yöneticisi Aydoğan Selimoğlu ise, "Vatandaş bizatihi ölçüm yapmalı." dedi. 


Yasa ve yönetmelik çıkıyor ama tüketicilerin yaşadığı mağduriyetin önüne bir türlü geçilemiyor. Ev alanların karşılaştığı en büyük sorunlardan biri olan brüt-net metrekare oyununa değinen Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, buna bir standart getirilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Biz projelerimizde sektördeki genel anlayışın aksine dairelerin brüt metrekaresini bulunduğu binadaki daire sayısına bölerek hesaplıyoruz. Sosyal alanlan hesaba katmıyoruz." dedi. 


Hanesel Yapı Yönetim Kurulu üyesi Aydogan Selimoglu ise, "Vatandaş bazı şirketlerin metrekare ile ilgili keyfi...