28 / 03 / 2024

Aydos Country nasıl gidilir

Aydos Country nasıl gidilir

Teslimleri 2017 yılı Mayıs ayında yapılacak olan Aydos Country Evleri toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Proje Sinpaş GYO imzası taşıyor. İşte Aydos Country Sinpaş GYO iletişim bilgileri...

Sancaktepe Aydos Country nerede?

Aydos Country konut projesinde 10 bin TL peşin ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Sancaktepe Aydos Country nerede hayata geçiriliyor?

Sancaktepe Aydos Country Konutları!

Sancaktepe Aydos Country Konutları İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin alanları minimum 68 metrekare, maksimum ise 208 metrekare olarak belirlendi.

Aydos Country satış ofisi telefon!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Aydos Country satış ofisi telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Satış süreci devam eden projede toplam 900 adet daire yer alıyor.

Aydos Country Sancaktepe satılık daire!

Aydos Country Sancaktepe satılık daire alanları 67 metrekareden başlıyor, 206 metrekareye kadar ulaşıyor. İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen proje 50 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor.

Aydos Country ödemeleri!

Satış süreci devam eden Aydos Country Evleri'nin 2017 yılı Mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. İşte Aydos Country ödemeleri...

Aydos Country Sinpaş satış fiyatları!

Sancaktepe Aydos Country Evleri 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Projede aylık 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. İşte Aydos Country Sinpaş satış fiyatları...

Sinpaş Aydos Country nerede?

Toplam 900 adet konuttan meydana gelen Aydos Country Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Sinpaş Aydos Country nerede?

Aydos Country tanıtım ofisi

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Aydos Country tanıtım ofisi adresi şu şekilde: Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi no:7 Sancaktepe İstanbul...

Aydos Country 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Aydos Country ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aydos Country 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Sancaktepe İlçesinde bulunan Aydos Country Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Aydos Country'de kiranız peşinata sayılıyor!

Aydos Country'de kiranız peşinata sayılıyor. Projede 1 yıl kirada yaşayın sonra havasına, doğasına mimarisine aşık olacağınız evi satın alın. 

Aydos Country'de 50 konuta özel yeni yıl kampanyası!

Aydos Country’de Sinpaş ve Arı Leasing’in geliştirdiği ‘konutta finansal kiralama sistemi’ ile evinizi bankasız, kredisiz kolayca alabilirsiniz. Sinpaş’ın bu kaçırılmayacak yeni yıl kampanyası sadece 50 konutla sınırlı...

Aydos Country'de teslimler Mayıs'ta başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Sinpaş GYO’nun, Sancaktepe’de inşa ettiği Aydos Country projesinde daireler Mayıs ayında teslim edilecek.. Siz de baharı; yalnızca yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olarak karşılayın, bir yıl boyunca bedavaya oturun.

Aydos Country’de daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde teslimler Mayıs'ta başlıyor. Projede 240 aya varan ve 3.340 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Sancaktepe Aydos Country Evleri 403 bin TL'den başlıyor!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sancaktepe Aydos Country Evleri 403 bin TL'den başlıyor. Projeyle 20 yıl vade kampanyası kapsamında ev sahibi olmak kolaylaşıyor...

Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları!

Sinpasş GYO tarafından hayata geçirilen Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları 403 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın!

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire!

Sinpaş Aydos Country Evleri satılık daire alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aydos Country Rezidans teslim tarihi!

Aydos Country Rezidans teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Aydos Country Evleri satış fiyat listesi!

Aydos Country Evleri satış fiyat listesi 248 bin 730 liradan başlıyor. Sinpaş GYO imzasını taşıyan Aydos Country Evleri projesinde 10 bin lira peşinat ödemesi yapılıyor...

Aydos Country'de 1+1 fiyatları 288 bin 650 TL!

Şehrin gürültü ve stresinden uzak doğa ile iç içe konumu, mimari özellikleri ve peyzajıyla büyük beğeni toplayan Aydos Country’de iki ara ödeme yapılıyor.

Aydos Country nasıl gidilir Haberi

Aydos Country nasıl gidilir

Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Aydos Country 50 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.


Aydos Country Sinpaş GYO iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Aylık 1.700 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.


Dairelerin alanları 68 ile 208 metrekare arasında farklılık gösteren Aydos Country Sancaktepe'de 10 bin TL peşin ödeme yapılıyor, yüzde 18'lik kısım 8 ay sonra, kalanı ise Şubat 2017'de ödeniyor.


Sinpaş Aydos Country fiyat listesine göre 1+1 evler 246 bin TL ile 279 bin TL, 2+1 evler 388 bin TL ile 411 bin TL, 3+1 evler 451 bin TL ile 619 bin TL arasında değişiyor,...