19 / 04 / 2024

Aydosland İstanbul kampanya

Aydosland İstanbul kampanya

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Aydosland İstanbul'da 0,98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinatla!  

MS Mega tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Aydosland İstanbul projesinde toplamda 600 konut ve 35 ticari ünite bulunuyor. Projede yüzde 10 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Aydosland İstanbul'da yüzde 10 peşinat avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 258 bin 744 TL'den başlıyor..

Aydosland İstanbul'da yüzde 10 indirim fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Aydosland projesinde yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat, 10 yıl vade fırsatı sunuluyor...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Akbank'tan vatandaşın zamlardan dert yandığı alanda müthiş kampanya. Yüzde 30 indirim olacak

Akbank'tan özellikle İstanbul'da vatandaşların ciddi anlamda zamlardan dolayı sıkıntı duyduğu bir konuda hazırladığı kampanya herkesi heyecanlandırdı.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Kanal İstanbul için yeni kampanya!

AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak. 

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Sur Yapı’dan gurbetçilere özel kampanya!

Sur Yapı, gurbetçilere özel bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre,  Avrupa'da yaşayan Türkler, Sur Yapı'nın İstanbul ve Antalya'daki 12 projesinden peşinatsız, ara ödemesiz, 2 bin 300 liradan başlayan sabit taksitlerle ev satın alma imkanına sahip olacaklar. 

Lens İstanbul'dan gurbetçilere özel kampanya!

Lens İstanbul’da, teslim için sayılı günler kalırken, son 100 daire için de gurbetçilere yönelik özel bir kampanya hazırlandı. Daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Nivo'dan herkesi ev sahibi yapacak kampanya!

Konut kredisi faizlerinin 0,98'e indiği bugünlerde Nivo, İstanbul ve Ataköy’de bulunan projelerinde faiz avantajına ek olarak herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanya daha başlattı....

Colorist Panorama'da 10 daireye özel kampanya!

CFR Yapı imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama'da 10 daireye özel kampanya hazırlandı. Projede kampanyaya özel fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Aydosland İstanbul kampanya Haberi

Aydosland İstanbul kampanya

Sınırlı sürede sınırlı dairede Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veren Aydosland İstanbul'da projede yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat, 10 yıl vade, bankasız kefilsiz yüzde 0,98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor.

MS Mega tarafından hayata geçirilen Aydosland İstanbul, 600 konut ve 35 ticari üniteden meydana geliyor. Projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Daire alanları ise net 56,21 metrekare ile 127,83 metrekare arasında değişiyor.

Aydosland projesinde 1+1 daire fiyatları 258 bin 744 TL ile 345 bin 600 TL, 2+1 daire fiyatları 374 bin 781 TL ile 620 bin 55 TL, 3+1 daire fiyatları 526 bin 765 TL ile 872 bin 772 TL ve 4+1 daire fiyatları 1 milyon 128 bin 144 TL arasında değişiyor.

Projede açık...