19 / 04 / 2024

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.



Gayrimenkul sektörünün köklü firması MESA, 50. Yıl kutlamalarını, düzenlediği çok özel kampanya ile MESA sakini olmak isteyenlere sunuyor. 50. Yıla yakışır kampanya ile MESA’nın İstanbul’daki MESA Orman, MESA Koz, MESA Çubuklu 28, MESA Gökada, MESA Cadde, Yeşilyaka Su ile Ankara’daki Park Mozaik projelerinden bankasız, kefilsiz, masrafsız 50 ay boyunca yüzde 0 faiz fırsatı ile  ev sahibi olunabiliyor. Kısa süreli bu fırsattan yararlanıp MESA’nın çok özel projelerinden ev sahibi olabilirsiniz. MESA’nın 50. Yılına özel bu özel kampanyadan yararlanabilmek için son gün ise 15 Mayıs olarak belirlendi.

Konut sektöründe 50 yıllık köklü geçmişi boyunca “kalite” ve “güven” ile özdeşleşen MESA, bu zamana kadar Türkiye ve yurtdışında yaklaşık 100 binden fazla konuta mükemmeliyetçi bir yaklaşım hayata geçirdi. Bugün 350 bin kişi yaşamlarını, MESA kalite ve güvencesi ile devam ediyor. MESA, yarım asıra ulaşan mükemmeliyetçi yaklaşımı ile konutta yarattığı marka kavramının da ötesine geçerek bir ‘yaşam markası’ haline döndü.

www.mesa.com.tr/‎


Geri Dön