26 / 04 / 2024

Aygün Alkaya

Aygün Alkaya

Atak Taahhüt Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Aygün Alkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beyoğlu, Arapcami Mahallesi, Tersane Caddesi'nde kuruldu.

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Semih Aygın tarafından kuruldu.

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülcan 1 Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aygün tarafından kuruldu.

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osay Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Aygün tarafından kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Rizart İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rizart İç Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir^de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sezaver ve Oğuz İlker Aygün ortaklığında kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Harita Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kağıthane'de Metehan Asım Aygün tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

Aygün Alkaya Haberi

Aygün Alkaya

Atak Taahhüt Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Aygün Alkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beyoğlu, Arapcami Mahallesi, Tersane Caddesi'nde kuruldu. 


Atak Taahhüt Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...