19 / 04 / 2024

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mehmet Aygün Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Srf Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Altin tarafından kuruldu.

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lego Müteahhitlik İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Aren Papazyan tarafından kuruldu.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayrangöl tarafından kuruldu.

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

Adr Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adr Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Aydar tarafından kuruldu.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Mrn Müteahhitlik İnşaat Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mrn Müteahhitlik İnşaat Ve Yapı Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Ünğan tarafından kuruldu.

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Mehmet Aygün Müdürlüğü'nde kuruldu.


Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerinin taahhüdü, yapımı, taşeronluğunu yapmak bu amaçla kamu ve özel kuruluş ihalelerine katılmak ve bu işi üstlenmek, inşaat işleri ile ilgili olarak her türlü hafriyat, yol, köprü, kanalizasyon, tesisat, sıhhi tesisat, çelik konstrüksiyon çevre ve bahçe düzenleme, altyapı, üstyapı, sanat yapıları, galvanizli ve betonarme aydınlatma direkleri,  elektrik direkleri   işlerini yapmak ve yaptırmak kamu ve özel kuruluş ihalelerine, katılmak ve bu konuda sözleşme yapmak taahhüt  altına girmek, yurt içinde ve yurt dışında iştigal konusu inşaat olan firmaların...