25 / 04 / 2024

Ayhan Aktaş

Ayhan Aktaş

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu.

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kuruldu.

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Fibrobeton'un kurucusu Ayhan Babacan vefat etti!

İnşaat malzemesi sektörünün duayeni, Türk GRC sanayinin öncüsü, Fibrebeton Şirketler Grubu'nun kurucusu, girişimci, araştırmacı, inovasyon dehası, GRC sektörüne katkı sağlayan, Ayhan Babacan vefat etti.

Yüksek mimar mühendis Ayhan Tayman vefat etti!

1950 yılında İTÜ'den mezun olan Yüksek mimar mühendis Ayhan Tayman 24 Eylül Çarşamba günü hayatına kaybetti. Ayhan Tayman'ın vefatı üzerine ailesi bir teşekkür mesajı yayınladı.

Ayhan Arık kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arık kimdir? Ayhan Arık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Arık, ne zamandan beri İMO'da hizmet veriyor? İşte Ayhan Arık...

Ayhan Şamlı: Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık!

CHP Grup Başkan Vekili Ayhan Şamlı, stratejik plan hazırlanırken CHP grubu olarak kendilerinin de fikirlerinin alınmasının daha sağlıklı olacağını söyledi. Şamlı 'Plan hazırlama faaliyeti içerisine alınmadık' dedi.

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki çalışmalar devam ediyor!

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki çalışmalar devam ediyor. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Demirci, yapımı devam eden Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndaki yol çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini bildirdi.

Aktaş İnşaat'ın yeni yatırımı Clarion Hotel&Suites Şişli'de!

İstanbul, Bodrum ve Manisa'da başarılı pek çok projeye imza atan Aktaş İnşaat, artık turizm sektöründe de faaliyet gösterecek. Grubun Türkiye'deki ilk oteli olan Clarion Hotel & Suites Şişli İstanbul'da açıldı.

Aktaş İnşaat, ikinci otelini Osmanbey'de açacak!

Aktaş inşaat, turizm alanındaki ağırlığını artıracak. Şirket, dünyanın önemli otel zincirlerinden Choice Grubu'na ait Clarion markasını franchise'ini alarak İstanbul'a getirmişti. Aktaş İnşaat ikinci otelini Osmanbey'de açacak...

Aktaş İnşaat turizm sektörüne girdi!

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Kürşat Ayhan: Başkent’te yeni bir Ankara kuruluyor!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan “Mebuskent’te temiz havada doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açarken, postaneden alışveriş merkezine, eczaneden okula tüm ihtiyaçların karşılanabileceği alanlar sunarak adeta yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

Aktaş İnşaat, Clarion Hotel ile turizm sektöründe!

Özel konut projelerine imza atan Aktaş İnşaat, dünyanın dev franchise oteller zinciri olan Choice Hotels ile yaptığı anlaşma ile turizm sektörüne de adım atmış oldu.

Yüksek Mühendis Ayhan Tayman vefat etti!

Yüksek Mühendis Ayhan Tayman 23 Eylül 2014 günü vefat etti. Cenazesi 24 Eylül 2014 Çarşamba günü öğle namazını takiben Teşvikiye Camii’nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir.

Ayhan Aktaş Haberi

Ayhan Aktaş


Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Aktaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Dorsel İnşaat Kimya Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...