27 / 04 / 2024

Ayhan Ersin Şahin

Ayhan Ersin Şahin

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Şahin, Erdal Nuri Altınkaynak, Yusuf Koç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Gazi Şahin: Elmadağ küçük sanayi bölgesinde ilk etap tamam!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yeniden seçilmesi halinde uygulayacağı projeleri DUNYA'ya anlattı. Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde 630 hektarlık alan bulunduğunu belirten Şahin, 591 parsel üretildiğini dile getirdi.

Haluk Şahin Yazgı: Aksaray'da emeklilere sosyal ve kültürel ev yapacağız!

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacak” dedi

Bahri Şahin kimdir?

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Peki, Bahri Şahin kimdir? Bahri Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bahri Şahin...

Bahri Şahin, CVK Holding Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı!

Uzun yıllar CVK Group'ta üst düzey yöneticilik yapan Yrd. Doç. Dr. Bahri Şahin, Turizm Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür görevine atandı. Şahin, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu.

Necati Şahin: Bursa'da kaplıca kültürü yeniden canlanacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, göreve geldiklerinde Alemdar, Soğanlı, ve Paşa Çiftliği bölgelerini kapsayan alanın Bursa’ nın termal merkezi olacağını söyle di...

Ayhan Karaca: TOKİ'nin hedefi 100 bin sosyal konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 100 bin sosyal konut yapımının hedeflendiğini söyledi

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersin Demirli Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Demirli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Pendik, Çamçeşme Mahallesi, Tevfik İleri Caddesi'nde kuruldu.

Necati Şahin: Vişne Caddesi Yıldırı'mın kalbi olacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Vişne Caddesi'nin de Yıldırım'ın kalbi olacağını vurguladı. Şahin, Bursa'nın birçok değeri ile birlikte Vişne Caddesi'nin de konfeksiyon konusunda dünyaya açılan bir kapı olması gerektiğini söyledi.

Mustafa Şahin: İnşaat sektörü her zaman üçüncü planda kalıyor!

Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu kahvaltı etkinliği düzenledi. Mustafa Şahin, inşaat sektörünün Türkiye'nin ekonomik ve sosyal anlamda çok ağır bir yükünü taşımasına rağmen her zaman üçüncü veya dördüncü planda kaldığını ifade etti.

Necati Şahin kimdir?

CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin kimdir? Necati Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin'in biyografisi...

Necati Şahin: Her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa'da çok merkezli bir kent yönetimi oluşturmayı planladıklarını" belirterek, "Her ilçenin kendine has özellikleri var. Biz bu özelliklere göre her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız" dedi.

Ayhan Ersin Şahin Haberi

Ayhan Ersin Şahin

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- TEMİZLİK a.  Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile cadde, sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. b. Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makinelerini almak, satmak.üretimini yapmak. c. Her türlü ev, işhanı, bina, iş merkezi, otel, toplu konut, resmi ve özel hastanelerin, her türlü açık alanların, haşere, sürüngen ve...