25 / 04 / 2024

ayhan güneri award

ayhan güneri award

İç Mimar Ayhan Güneri A'Design Award yarışmasından 4 ödülle döndü...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

İstanbul'da kiralar yüzde 701 arttı: Megakentten göç artıyor! İşte konut sorununun çözümü için 11 öneri...

İstanbul’daki kira ücretleri, tersine göçün en önemli sebepleri arasına yerleşti. Evden çıkmak zorunda bırakılan kiracılar yeni ev bulamadıkları için megakentten göç hızlandı. Peki barınma sorunu nasıl çözülür? İşte 11 öneri...

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla!

Ayhan Gültekin İnşaat tarafından İzmir Menemen'de yükselen Ponti Konakları 3'te yüzde 50 peşin kalanı şubatta ödeme fırsatıyla satışta! İşte Ponti Konakları 3 ile ilgili detaylar...

Gns57 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gns57 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Güneş tarafından kuruldu.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Horeca Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferah Güneri Bircan, Zeynep Güleşci Bircan, Rıfat Osman Serim ve Soner Özalkan ortaklığında kuruldu.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

İMKON'DAN yapıların depremden az zarar görmesi için 10 öneri! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, yapıların depremden en az zarar görmesi amacıyla yapılması gerekenlere ilişkin 10 öneri paylaştı.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

ayhan güneri award Haberi

ayhan güneri award
Ayhan Güneri Euromar firması için tasarladığı showroomlar ile A'Design Award yarışmasında 4 ödül aldı. 140 ülkeden 3177 projenin katıldığı yarışmada 2 altın 1 bronz ve 1 gümüş ödül alan Güneri bu ödüllerin hem kendi adına hem de mesleği adına gurur verici olduğunu...