29 / 03 / 2024

Ayhan Kahrıman

Ayhan Kahrıman

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Kahrıman tarafından kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Cns Grup Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cansu Kahrıman tarafından kuruldu!

Ea Peyzaj Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ea Peyzaj Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Remzi Tanju Kahrıman tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Engin Kahrıman imzasıyla kuruldu.

Mars Otelcilik Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Otelcilik Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Şenal Kahrıman ve Ahmet Avcı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Büyükçekmece' de kuruldu.

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

92 Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

92 Mimarlık Proje Tasarım İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ceren Özilhan, Turan Tolga Kahrıman, Mehmet Alpullu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu.

Turistlere özel sembolik düğün törenleri turizm sektörünü aktif hale getiriyor!

Akka Otelleri Genel Koordinatörü Aşkın Kahrıman yaptığı açıklamada, turizm sektörünü daha aktif hale getirme çalışmaları kapsamında değişik kültürlere yönelik sembolik düğün törenleri gerçekleştirdiklerini dile getirdi...

AKKA Grup İstanbul'da iki otel inşa edecek!

AKKA Grubu'nun İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 2 otel inşaatı yapacağını belirten Kahrıman, oteller için iki arsa satın aldıklarını, biri 150, diğeri de 80 odalı 2 şehir oteli yapacaklarını söyledi...

Emlak Konut 28 Nisan toplantısı için genel kurul bilgilendirme dökümanı yayınladı!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 28 Nisan toplantısı için genel kurul bilgilendirme dökümanı yayınladı...

Ayhan Kahrıman Haberi

Ayhan Kahrıman
Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Kahrıman Yönetim Kurulu Başkanlığı, Çetin Kahrıman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


Er Mak İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...