18 / 04 / 2024

Keller Williams'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı!

Keller Williams'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı!

ABD' nin en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan Keller Williams' ın yüzlerce danışmanı sosyal sorumluluk projesine katılıyor. Keller Williams 'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı...



Keller Williams Türkiye çalışanları 8 Mayıs “Red Day”; “Topluma Katkı Günü”nde çeşitli sosyal yardım faaliyetleri düzenliyor. Beyoğlu’ndaki danışmanlar Galata’da Altı Nokta Körler Derneği ile görme engellilere kültür turu düzenlerken,  Ankara  Bölge Müdürlüğü- KW Angora çalışanları Mehmet Ulucan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’ndeki kriz odasını yenileyecek. Keller Williams Çekmeköy ve Keller Williams Beşiktaş- Platin ise kendi bölgelerindeki ihtiyacı olan ilköğretim okullarında çevre düzenlemesi yapacaklar.


Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından birine imza atmaya hazırlanıyor. Amerikan gayrimenkul devi, 2009 yılından beri Kuzey Amerika ve Kanada’da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü “Red Day”i Türkiye’de de 8 Mayıs Perşembe günü hayata geçirecek.


Türkiye’de ilk kez emlakçılar sokağa çıkıyor


Geleneksel olarak her yıl mayıs ayının ikinci perşembe günü düzenlenen Red Day’de (Topluma Katkı Günü) tüm çalışanlar günlük işlerini bırakıp kendilerini sosyal hizmet faaliyetlerine adıyor. Keller Williams, ABD’deki bu geleneği Türkiye’de de yaşatmak için faaliyet gösterdiği dört bölge müdürlüğündeki yüzlerce danışmanıyla gönüllü yardım etkinlikleri düzenleyecek.


Galata’da görme engellilerle kültür turu


Eş zamanlı olarak sabah saat 10.00’da başlayacak organizasyonlardan en renklisi Beyoğlu’nda gerçekleştirilecek. Keller Williams gayrimenkul danışmanları, o gün ofislerinde değil halkın arasında olacak. Kırmızı tişört ve şapkalar giyerek görme engelli vatandaşlarla Galata Kulesi’nde buluşup onları kültür turuna çıkaracaklar. Altı Nokta Körler Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilecek faaliyette Keller Williams gönüllüleri, Beyoğlu’ndaki tarihi yapıları görme engellilere tüm ayrıntılarıyla anlatacak. Kültür turundan sonra verilen öğle yemeğinde Keller Williams danışmanları görme engellilere nöbetleşe kitap okuyacak ve kitap tamamlanana kadar bu proje devam edecek. Etkinlik sonunda ise her katılımcıya bir baston hediye edilecek.


Otistik çocuklara yeni kriz odası


Ankara’daki faaliyet ise Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol’un öncülüğünde Mehmet Ulucan Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Keller Williams gönüllüleri, okulda bulunan kriz odasını yeniden dekore ederek ihtiyaca uygun hale getirecekler. Otistik çocuklarla zaman geçirerek onların hassasiyetlerini yakından anlamaya çalışacaklar.


Çocuklarla okullara çevre düzenlemesi


Keller Williams gönüllüleri bu anlamlı günde ilkokul çocuklarını da unutmayacak. Şirketin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü- KW Platin çalışanları, Lütfi Banat İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte bahçeyi düzenleyecek. Çevre temizliği yapacak. Çekmeköy Bölge Müdürlüğü çalışanları ise Alemdağ Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu’ndaki engelli yolu korkulukları, su mazgalları ve yağmur suyu giderlerini onaracak. Otopark park çizgileri yeniden çizilecek. Ayrıca okula temizlik ve deterjan malzemeleri de hediye edilecek. Keller Williams’ın aktif olduğu her ülkede eş zamanlı yapılan gönüllü “Red Day” aktiviteleri, halktan katılmak isteyen herkese açık olacak.  Dünyada ilk kez 2009 yılında gerçekleştirilen Red Day (Renew-Energize-Donate) Türkçe’de “Yenile-Güç Ver-Katkıda Bulun” anlamına geliyor. Bugüne kadar 100 binden fazla Keller Williams çalışanı yaşadığı bölgeye katkıda bulunarak yardımlaşma ve gönüllülük kültürünün yaygınlaşmasını sağladı. Bu sene 8 Mayıs’ta dünya çapında gerçekleşecek olan Red Day, Türkiye’de ikinci kez organize edilecek.



Geri Dön