26 / 04 / 2024

Ayhas Petrol Ürünleri

Ayhas Petrol Ürünleri

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanını ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Özel ilköğretim tesis alanına 37 milyon, bakım ve akaryakıt tesis alanına ise 22 milyon TL teklif geldi.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forya İnşaat Peyzaj Temizlik Lojistik Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aymaz tarafından kuruldu.

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Ayhas Petrol Ürünleri Haberi

Ayhas Petrol Ürünleri

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan 34 ildeki taşınmazlar dün gerçekleştirilen açık artırma ile satışa çıktı. 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde 10 arsa müzayedesi kapsamındaki iş yeri ve konutlar yalnızca vadeli olarak, arsalar ise peşin satış yapıldı. 


İstanbul-Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif geldi. 6 firmanın katıldığı müzayedeye en yüksek teklifi Ayhas Petrol Ürünleri verdi. Bakım ve akaryakıt tesis alanının muhammen bedeli 20 milyon TL olarak açıklanmıştı.


İstanbul’da Başakşehir ilçesi Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa’da 2 ve Çatalca’da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


*Müzayede sonuçlarının noterde onaylanmasının ardından satış işlemleri gerçekleştirilecek.


TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanına 22...