29 / 03 / 2024

Ayışığı Butik demir inşaat

Ayışığı Butik demir inşaat

Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik ne zaman teslim?

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Ayışığı Butik Konutları Demir İnşaat imzası taşıyor. Projede toplam 110 adet daire bulunuyor. Peki Ayışığı Butik ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi!

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi ile 444 2 116 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile yükselecek projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik satış ofisi!

Ayışığı Butik satış ofisi ile 444 2 116 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilecek proje 14 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor.

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

Demir fiyatlarını düşüren dalga! Son 15 ayın en dip noktasını gördü

Demir fiyatları son 15 ayın en dip seviyesini gördü. Dalian'da demir cevheri Çin'den talebe ilişkin gelen kötümser görünümle, üst üste beşinci gün de düşerek iki haftanın en düşük seviyesini geçti.

İnşaat sektörünün gündemine zam haberi bomba gibi düştü!  Demir ve Çimento fiyatlarına zam bekleniyor!

İnşaat sektörü 2022 senesine demir ve çimento fiyatlarına gelen fahiş zamlarla giriş yaptı. zam haberleri gündeme bomba gibi düşerken mayıs ayında demir fiyatlarına peş peşe indirimler geldi. Fakat bugün sektör zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir ve beton fiyatlarına zam mı geliyor?

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Fatma Demir ortaklığında kuruldu.

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azer Satrap Afshar İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir, Mozaffer Molodı ve Rahım Ghorbanı Afshar ortaklığında kuruldu. 

Ayça Nakliye İnşaat Demir Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayça Nakliye İnşaat Demir Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Aktaş tarafından kuruldu. 

Mad 1 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mad 1 Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Arife Ayyıldız ortaklığında kuruldu.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışta!

Demir Anatolia Beylikdüzü projesi ay sonu satışa sunulacak. Demir Anatolia projesinde konut sayısı 1.100'e çıktı...

Maadd Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maadd Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşe Demir imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Damas Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas Internatıonal Turizm Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Ayşe Demir, L.A.Abulraheem Abusafıyah, Ahmed Daoud(B.D Abdo, Y.Badawı Daoud Abdo ve Faker Karawanı tarafından kuruldu.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Aykan Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Ayışığı Butik demir inşaat Haberi

Ayışığı Butik demir inşaat

"Ayışığı Butik Evleri nerede?" sorusunu yanıtlamadan proje hakkında kısaca bilgi verelim. Tek blok halinde inşa edilen projede toplam 110 adet konut bulunuyor.


Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı Ayışığı Butik daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Ayışığı Butik'te 1 oda 1 salon konutlar 180 bin TL, 2 oda 1 salon konutlar 360 bin TL, 3 oda 1 salon konutlar 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Ayışığı Butik Evleri nerede?

Toplam inşaat alanı 14 bin metrekare olarak belirlenen Ayışığı Butik Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alıyor. 


Ayışığı Butik Esenyurt iletişim

Telefon: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr/ 

Özge...