29 / 03 / 2024

Ayışığı Butik ne zaman teslim edilecek

Ayışığı Butik ne zaman teslim edilecek

Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Ayışığı Butik Evleri fiyatları!

Ayışığı Butik Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 14 ay sonra yapılması öngörülen proje İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca mülk sahibi ve kiracının merakla beklediği Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam gelecek? İşte son dakika Mart 2024 kira artış oranı...

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Şubat 2024 iş yeri kira artış oranı belli oldu! Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Merakla beklenen Şubat 2024 kira artış oranı, Ocak ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonuyla beraber kira artışlarını da etkileyen TÜFE rakamları da netlik kazandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelec

Doların 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı!

Dolar kurunun 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı...

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak?

Asgari ücret ara zammı için görüşmeler devam ederken memur maaş zammının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, Bu ay memurlara ne kadar zam yapılacağı belli oldu mu? En düşük memur maaşı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Haziran ayı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile destek Haziran ayı ödemeleri ne zaman yatacak? Ödemeler ne kadar olacak? şeklindeki sorular vatandaşlar tarafından soruluyor. Bu ödemeden yararlanan kişiler hazirana girdiğimiz şu günlerde bu soruların yanıtını arıyor.

Haziran ayında kiralara ne kadar zam gelecek? Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Bu ay kira zam oranı yüzde kaç? 

Kiracıların ve konut sahiplerinin merakla beklediği konuların ilk sırasında kira artış oranları bulunuyor. Kiracı ve ev sahipleri bu ay kiraya ne kadar zam geleceğini merakla araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Ayışığı Butik ne zaman teslim edilecek Haberi

Ayışığı Butik ne zaman teslim edilecek

Ayışığı Butik Konutları Demir İnşaat imzası taşıyor. Dairelerin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı proje tek bloktan oluşuyor.


Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim numarası  444 2 116 olarak belirlendi. Projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen Ayışığı Butik Evleri'nde dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. Proje 14 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.


Toplam 110 adet daireden meydana gelen Esenyurt Ayışığı Butik'te 1+1 konut fiyatları 180 bin TL, 2+1 konut fiyatları 360 bin TL, 3+1 konut fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Demir İnşaat Ayışığı Butik iletişim

Telefon: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr/ 

Özge...