26 / 04 / 2024

Aykut Engin kim

Aykut Engin kim

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Ali Engin Kölüksüz vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Engin Kölüksüz vefat etti. Bugün cenazesi toprağa verilecek olan Ali Engin Kölüksüz için ailesi gazeteye ilan verdi. Ali Engin Kölüksüz'ün cenazesi Şakirin Camii'nde kılınacak...

Kira vergisi rekortmeni Hüseyin Engin Muratoğlu ölü bulundu!

Türkiye'nin 2000 yılında 249 bin 910 TL ile en fazla kira vergisi ödeyen işadamı ve eski milli basketbolcu Hüseyin Engin Muratoğlu, Bebek Yeniyol Sokak'taki evinde ölü bulundu.

Aykut Engin kim Haberi

Aykut Engin kim

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen  Engin, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil. Rakiplerimiz karşısında geriden başlıyoruz. Ticaretin gelişmesi, ihracatın artması için bunlar önemli.” dedi.


Fuarların; Türkiye ihracatına ciddi katkı sağladığını söyleyen ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Almanya, İtalya, İspanya gibi ülkelerde fuarlar ihtisaslaşırken Türkiye’de yeterli bir fuar alanının olmadığını vurguladı. Ülkemizdeki fuar alanlarındaki sıkıntılara baktığımızda yapıdaki kolonların büyük engel olduğunu belirten Engin, kolon olmadan da teknolojiyle alanın sağlanabileceğini dile getirdi. Öncelikle düzenli bir fuar alanımızın olması gerektiğini kaydeden Engin, bu yüzden Türkiye’nin birçok fırsatı kaçırdığına dikkat çekerek, “Bu aksaklıkların giderilmesi için daha büyük metrekarelerde fuar alanları olmalı. İstanbul’da düzenlenen...