29 / 03 / 2024

aykutoğlu inşaat aykutoğlu flats daire fiyatları

aykutoğlu inşaat aykutoğlu flats daire fiyatları

Aykutoğlu Flats nerede? Aykutoğlu İnşaat tarafından yükselen Aykutoğlu FlatsEvleri projesi İstanbul Caddesi Fevzi Çakmak Mah. No:1 Küçükköy, Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde yer alıyor.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü: 3 ölü!

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü...

aykutoğlu inşaat aykutoğlu flats daire fiyatları Haberi

aykutoğlu inşaat aykutoğlu flats daire fiyatları


İnşaat, nakliyat ve petrol alanların faaliyet gösteren Aykutoğlu İnşaat İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da Aykutoğlu Flats projesini inşa ediyor. Aykutoğlu Flats nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.


Gaziosmanpaşa Aykutoğlu Flats projesinde 112 adet rezidans daire yer alıyor. Rezidans alanları ve ticari alanların tasarlandığı Aykutoğlu Flats Gaziosmanpaşa projesinde 60 adet ticari birim de bulunuyor.


Aykutoğlu Flats projesi Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor. Aykutoğlu Flats nerede sorusunun cevabından önce Aykutoğlu Flats Küçükköy fiyatları hakkında bilgi verelim. Küçükköy Aykutoğlu Flats daire fiyatları metrekare olarak 5 bin lira - 5 bin 500 lira arasında değişiyor.


Aykutoğlu Flats Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Küçükköy Aykutoğlu Flats Evleri projesi 21 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor. Aykutoğlu Flats Küçükköy'de...