24 / 04 / 2024

aylık kiralık yazlık

aylık kiralık yazlık

Otel fiyatlarının artması yerli turisti yazlıklara yöneltti. Bu yıl 10 milyon yerli turist yazlıklarda tatil yapacak. Günlük 200 TL'den başlayan yazlıklar, 8 bin TL'ye kadar çıkıyor...

İzmir’deki kiralık ofis görenleri hayrete düşürdü! Aylık kira bedeli 400 bin TL!

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarından iş yerleri de etkilendi. İzmir'de bir ofisin aylık kirasının 400 bin TL olması görenleri hayrete düşürdü.

16 bin lira değerindeki kiralık ev görenleri korkuttu! Üstelik 6 aylık kira peşin isteniyor...

Sosyal medyadaki 16 bin lira kira değerindeki ev görenleri şaşkına çevirdi. Üstelik 6 aylık da kira peşin isteniyor. İşte o 16 bin liralık kiralık ev...

Ev sahiplerinden tarifeli kira modeli: Yıllık mı, aylık mı ödeme yapacaksınız?

Ev sahipleri, kiralık evler için şimdi de tarifeli kira modeli geliştirdi. Bu yöntem sayesinde ev sahipleri, hem peşin hem de aylık ödeme için tarife oluşturulabiliyor. İşte ayrıntılar...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Kiralık araçlara talep arttı! Aylık araç kiralama 25 bin liradan başlıyor!

Kurban Bayramı tatili öncesinde kiralık araçlara talep arttı. Aylık kiralama ücretleri 25 bin TL'den başlarken uzamanlar dolandırılmamak için uyarılarda bulundu. İşte uzmanlardan araç kiralayacak kişilere öneriler...

Kocaeli'de aylık 62 bin TL'ye kiralık kültür merkezi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit, Körfez Mahallesi'nde yer alan Yunus Emre Kültür Merkezi'ni aylık 62 bin TL bedelle kiraya verecek.

Eyüpsultan'da aylık 120 bin TL'ye kiralık bina!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Göktürk'te yer alan binayı aylık 120 bin TL bedelle kiraya verecek.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki evini aylık 25 bin dolara kiralıyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy’deki lüks villasını içindeki eşyaları ile birlikte kiraya veriyor. Pekkan, evi için aylık 25 bin dolar istiyor.

Turizmde çözüm: Aylık kiralık oda!

Turizm sektörünün kötüye gidişi otel odalarını boş bıraktı. Turizmciler kısa vadeli çözümler üretiyor. Otel odalarının aylık kiraya verilmesi en iyi yöntem olarak görülüyor.

Lüks konutların aylık aidatları kira bedelini aşıyor!

İstanbul başta olmak üzere Bodrum, Marmaris gibi yazlık bölgeler de dahil, lüks konutlar neredeyse aylık kira bedelleri kadar aylık ‘aidat ücretleri’ ile dikkat çekiyor. Hatta bazı durumlarda aylık aidatlar kira bedellerini bile aşıyor.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden aylık 16 bin 500 TL kiralık restaurant!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü; Yenimahalle'de yer alan restaurant, lokantayı 10 yıl süreyle 29 Aralık 2014 tarihinde kiraya çıkarıyor. Aylık kirası 16 bin 500 TL olarak belirlendi.

Nef Kağıthane 03 ödeme! 1.200 lira aylık taksitler!

Nef Kağıthane 03 ödeme planına göre 1.200 lira aylık taksitlerle konut sahibi olunuyor. Nef Kağıthane 03 projesinde dairelerin fiyatları 254 bin lira ile 867 bin lira arasında belirlendi...

Emlak Konut GYO 9 aylık toplam cirosunda 4 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektörünün sonbahara hızlı giriş yaptığını, 9 aylık toplam hasılatlarının (ön satışlar dahil) 4 milyar 281 milyon 855 bin lirayı aştığını söyledi.

aylık kiralık yazlık Haberi

aylık kiralık yazlık

Artan yabancı turist talebinin ardından otelcilerin hem kapasiteyi daraltması hem de fiyatları artırması yerli turisti ikincil konut olarak adlandırılan yazlıklara yöneltti. Günlük ortalama 200 TL'den başlayan, denize olan mesafesi, konumu, büyüklüğü, havuzu vs gibi ilave imkânlarıyla 8 bin TL'ye kadar çıkan yazlıklar talep patlaması yaşıyor. Genel olarak Ege ve Marmara bölgesinde bulunan yazlıkların 1 Haziran'da başlayıp Eylül sonuna kadar dolu olacağı ifade ediliyor. 

Sabah'tan Betül Alakent'in haberine göre; Türkiye Seyahat Acenteleri (TÜRSAB) Ev Turizmi Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, bu dönemde ortalama 5 milyon yerli turistin yazlıklarda tatil yapacağını söyledi. Tarhan, aile, eş, dost ve akraba evlerinde konaklama ile birlikte bu sayının 10 milyonu bulacağını ifade etti.

Son yıllarda 10-15 günlük kiralamaların daha çok arttığını ifade eden Tarhan, "Artık aile yapısı değişmeye...