19 / 04 / 2024

Ayşa Turizm

Ayşa Turizm

Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Araç tarafından 1 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Ayazoğlu İş Hanı'nda kuruldu

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Türk-İş resmen açıkladı: Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) tarafından ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı rakamları açıklandı. Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı. İşte 2023 Ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı...

Yeni Renault Clio'ya bu ay zam yok! Yeni Renault Clio ne kadar, kaç TL?

Yeni Renault Clio, yenilenen donanım ve dizaynı özellikleriyle satışa çıkarılıyor. Bu ay açıklanan fiyatlara göre Yeni Renault Clio'ya zam gelmedi. Peki, Yeni Renault Clio ne kadari kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...

BMW, M modellerine bu ay zam yapmadı! En ucuz M modeli kaç TL?

Hemen her ay açıkladığı fiyat listeleriyle birçok modeline zam yapan BMW, bu ay zam yapmayarak alıcıların yüzünü güldürdü. BMW, aynı zamanda M modellerine de zam yapmadığını açıkladı.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ara zam gören asgari ücret yine zayıf kaldı! Sadece 8 ay aştı

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle asgari ücrete yapılan 'ara zam' açlık sınırını karşılamıyor. Asgari ücret son 222 ayda sadece 8 ay açlık sınırını aşabildi. Bunun 4 ayı da son üç senede yaşandı. İşte tüm detaylar...

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL’ye yükseldi!

Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi BES-AR, Nisan ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 12 bin 335 TL, yoksulluk sınırı ise  39 bin 652 liraya yükseldi.

TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yönde? 2023 Nisan ayı enflasyon oranları açıklanacak mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), her ay açıkladığı enflasyon rakamlarıyla birçok ekonomik faktörü etkiliyor. Nisan ayı enflasyon rakamları da merakla bekleniyor. Bu rakamlar, asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi birçok önemli konuya yön veriyor. Peki TÜİK enflasyon rakam beklentisi ne yön

TÜRK-İŞ 2023 Nisan ayı yoksulluk sınırı açıklandı!

TÜRK-İŞ tarafından 2023 Nisan ayı Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması"nın sonuçları açıklandı.

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Banka promosyonlarında yapılan güncellemeler EYT'nin nihayete ermesiyle yeniden şekilleniyor. Halkbank Nisan ayı için yaptığı yenilikler ile birlikte vatandaşların alakasını çekmeyi başardı ve Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı.

Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Milyonların göze bu haberde!

2023 Mart dönemine ilişkin Merkez Bankası faiz karının açıklanması bekleniyor. Her ay açıklanan faiz kararları milyonlar tarafından merakla beklenirken mart ayı için yapılacak açıklama için de geri sayım başladı.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine özel Şubat açıklaması! Şubat ayı içerisinde bakmak lazım

Ziraat Bankası tarafından müşterilerini yakından ilgilendiren Şubat ayı açıklaması yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada kampanyanın detaylarına yer verildi.

Ayşa Turizm Haberi

Ayşa Turizm

Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Araç tarafından 1 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Ayazoğlu İş Hanı No:15 Büro...