27 / 04 / 2024

Ayşe Araç

Ayşe Araç

Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Araç tarafından 1 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Ayazoğlu İş Hanı'nda kuruldu

Merkez Bankası'ndan asgari ücrete Temmuz ara zammı açıklaması! Asgari ücrete ara zam olacak mı?

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken; konuyla ilgili bir son dakika açıklaması da Merkez Bankası'ndan geldi. Peki asgari ücrete Temmuz ara zammı yapılacak mı? 

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Araç sahipleri nakit ihtiyacı halinde araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve kendilerine kiraya veriyoruz. İsterlerse 6 ay sonra araçlarını geri satın alıyorlar” dedi.

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Asgari ücrette Temmuz ayında ara zammı bekleniyor, yüzde 45 artış gündemde!

Yüksek enflasyonla mücadele eden vatandaşlara müjdeli haber: Temmuz'da ara zamlarla asgari ücretli maaşları artacak. Haziran'da toplantılar düzenlenerek zamlar belirlenecek. Alım gücünü etkileyecek bu gelişmeler gündemde.

Ara zammı bekleyen asgari ücretli, memur ve emekliler dikkat! Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi!

Senenin en çok merak edilen zamanlarından birisi olan Temmuz ayına son 1 ay kaldı. Ara zam için işaret edilen temmuz ayında aylıklar tekrar değerlendirilecek. Peki Temmuz ayında memur aylığı ne kadar olacak?

Asgari ücrete ilişkin kritik açıklama! 2023 Temmuz'da ara zam geliyor!

Milyonlarca Asgari ücretli temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağını sorguluyor. Peki, Asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Bakan Bilgin iki ay sonrasını işaret etti! Asgari ücrete okkalı zam gelebilir!

Milyonlarca asgari ücretli temmuz ayında ara zam olup olmayacağını sorguluyor. Konuya ilişkin Bakan Bilgin'den açıklama geldi. İşte asgari ücrete ilişkin merak edilenler...

Bu araç resmen gelecekten geldi! Hyundai'nin elektrikli aracı IONIQ 5’in güncel fiyatı belli oldu!

Hyundai'nin en sıra dışı araçlarından biri olan IONIQ 5 araç satın almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Hyundai, her ay yaptığı gibi bu ay da araç fiyatlarında güncellemeye gitti ve IONIQ 5’in yeni fiyatını belirledi. İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ticari araç sınıfının gözdesi Volkswagen Transporter Pikap’a tamı tamına 43 bin TL indirim geldi!

Ticari araç konusunda en çok tercih edilen modellerden biri olan Volkswagen, Transporter Pikap modeliyle büyük ses getirdi. Volkswagen, her ay olduğu gibi bu ay da araç modellerinin fiyatını açıkladı ve bu kapsamda, Transporter Pikap’a 43 bin TL indirim geldiği görüldü.

Ayşe Araç Haberi

Ayşe Araç

Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Araç tarafından 1 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ayşa Turizm Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Ayazoğlu İş Hanı No:15 Büro...