13 / 03 / 2025

Ayşe Başkanoğlu

Ayşe Başkanoğlu

Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Merkez Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı standartlarında hizmet verecek.

Ayşe Başkanoğlu Haberi

Ayşe Başkanoğlu

Başkanoğlu Özel Yaşam Konakları Yaşlı Bakım Merkezi Kurucusu Ayşe Başkanoğlu, Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu standartlar çerçevesinde, Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet verecekler

Kurucu Başkanoğlu,"Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları ailesi olarak önceliğimiz yaşlılarımızın konforlu bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlamaktır. Bu hizmet anlayışı ile yapmış olduğumuz kurumumuzda tek kişilik, çift kişilik ve suit odalarımız ve yoğun bakım ünitemiz bulunmaktadır. Deniz ve yeşilin bir arada olduğu, İzmir'in güzel İlçesi Urla'da kaliteli ve huzurlu bir yaşam için sizleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Sabah...