24 / 04 / 2024

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.



Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Ortahisar Belediye Bakanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile STK Başkanları ve ilgili birimlerin kurum amirleri katılım gösterdi.

61 Saat'te yer alan habere göre; Trabzon’da ki ulaşımın gösterildiği bir video slaytla başlayan toplantıdan sonra Ortahisar Belediye Başkanı Genç açıklamalarını sürdürdü. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise özetle şöyle dedi:

''Kamuoyuyla paylaşmıştık. Şehrimize çok yakışacak bir otogar projesini tamamen bitirdik. İnşallah bu ayın sonu Temmuz ayının başı itibariyle ihaleye çıkıyoruz. Maçka yolu üzerinde şu an ki otogara yakın mesafede inşaatına her halde Ağustos, Eylül civarı başlamış olacağız. Artık eskiyen ve Trabzon’a yakıştığını düşünmediğimiz mevcut otogarın yerine bir kaç senede çok daha modern bir otogara kavuşmuş olacağız. 70 milyon liralık bir maliyeti olacak.''


Geri Dön