25 / 04 / 2024

Ayse Yapı ayazağa projesi

Ayse Yapı ayazağa projesi

Ayse Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rıfat Sezer Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Çağlayan ve Ayazağa'da dönüşüme gireceklerini söyledi. İşte Ahmet Rıfat Sezer ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Ayazağa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayazağa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayazağa Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi Eski 3 Ada 36 Parsel Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İETT, Ayazağa'daki arazisini 1.2 milyar TL'ye satışa çıkardı!

İETT Garajı olarak kullanılan Ayazağa arazisi 1 milyar 200 milyon TL'ye satışa sunuldu. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale ile ilgili teklif mektupları 27 Ekim 2021 tarihine kadar verilebilecek.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

OYAK Ayazağa ihalesinin 2. oturumu yarın!

Toplam arsa alanı  22 bin 444 metrekare olan OYAK Ayazağa projesinin ihalesinin 1. oturumu 14 Mayıs'ta yapıldı ve 2. oturumu da yarın gerçekleştirilecek.

Ayse Yapı ayazağa projesi Haberi

Ayse Yapı ayazağa projesi


Ayse Yapı'nın Kurtköy'de hayata geçirdiği Vogue Kurtköy'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Ayse Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rıfat Sezer ile Vogue Kurtköy projesini ve önümüzdeki dönem hedeflerini konuştuk. İşte Ahmet Rıfat Sezer ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...



1-)Vogue Kurtköy projesinin detaylarını alabilir miyiz?


-Biz projenin arsa sahibiyiz. 5 bin 500 metrekare arsa üzerindeki projemizde 243 adet 1+1, 13 adet dükkan var. 4 bin metrekarelik alanı ticari ünitelere ayırdık. Sektöre yeni giren market zincirleriyle kiralamalar üzerine görüşüyoruz. Şimdilik net bir şey yok.



2-)İnşaat şu an ne durumda? 


-İnşaatın yüzde 65-70'ini tamamladık, sene sonu teslim edecektik ama onu daha erkene çekmeyi planlıyoruz. Eylül sonu, Ekim sonu gibi olabilir teslimler.



3-)Bugünkü fiyatlar ne kadar? Projeye özel bir kampanya var mı?


200 bin TL'den başlıyor, son...