19 / 03 / 2024

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...



T.C. Çevre Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlılığı (TOKİ) tarafından İstanbul'da yepyeni bir proje için düğmeye basıldı. 

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan proje için ihale hazırlığı başladı. 

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa projesi kapsamında 320 adet konut ve 1 adet sosyal tesis inşa edilmesi planlanıyor. Projede konut ve sosyal tesis dışında altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak. 

İhale ilanı:
TOKİ İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul'a 483 yeni konut!
 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön