20 / 04 / 2024

toki ayazağa yeni proje

toki ayazağa yeni proje

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

toki ayazağa yeni proje Haberi

toki ayazağa yeni proje

T.C. Çevre Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlılığı (TOKİ) tarafından İstanbul'da yepyeni bir proje için düğmeye basıldı. 

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Maslak Ayazağa Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan proje için ihale hazırlığı başladı. 

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa projesi kapsamında 320 adet konut ve 1 adet sosyal tesis inşa edilmesi planlanıyor. Projede konut ve sosyal tesis dışında altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak. 

İhale ilanı:
TOKİ İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.