24 / 04 / 2024

Aysel Ereselli

Aysel Ereselli

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Kalyap Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kalyap Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalyoncu tarafından kuruldu.

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Ovam Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ovam Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Gürbüz ve Turan Aysel ortaklığında kuruldu.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Knn Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Babahan tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Aysel Günay tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Kalen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalen Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Karış tarafından kuruldu.

Kripto para için yeni uyarı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, kripto paraların yüksek risk taşıdığını belirterek yatırım konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Aysel Ereselli Haberi

Aysel Ereselli

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi. 

Bursa Crovvne Plaza Balo Salonu girişindeki Fuaye salonunda misafirlerin karşılanması ve kokteyl eşliğinde ağırlanması sonrasının ardından davetli misafir ve yakınları Nikah merasimi ile bu iki tanınmış ailenin çocuklarının hayatlarını birleştirmelerine tanık oldular. 

Nikah Töreni sonrası davetliler balo salonuna alınarak , Crovvne Plazanın Usta aşçılarının hazırladığı enfes menülerin tadına bakarken , Tanınmış ses sanatçılardan Hakan Gültepe ve orkestrası da çeşitli eserlerini sundular. 

Pasta merasimi sonrası İstanbul'dan bu özel gece için gelen Oryantal Asena salona girerek konukların coşkulu alkışları eşliğinde sahne aldı. Dansöz Asena'ya yeni evli çiftin yakınları pistte uzun süre...