25 / 04 / 2024

Aysel Ölçen Aydıner kim

Aysel Ölçen Aydıner kim

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aysel Ölçen Aydıner'in biyografisi...

2024 yılı en yüksek temettü beklentileri!

Borsa İstanbul haftanın 2. gününe de yükselişle başlarken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, 2024 yılı en yüksek temettü beklentilerini açıkladı. İşte o paylaşım...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuzla Aydınlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi, 374 ve 4757 parseller, 8352/1,8337/2,7073/8-9-10 parseller ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

9 kg kurutma kapasiteli Hoover kurutma makinesi; Yünlü, pamuklu, kot, gömlek, sentetik gibi farklı kurutma özelliklerine sahiptir. Çamaşır nemini ölçen kuruluk sensörü sayesinde kurutma işlemi daha ergonomik gerçekleşir.Dört kurutma derecesi nedir?

Otomobilde geçen yıl en çok o kategori tercih edildi!

Türkiye'de tüketici her ne kadar pahalılıktan şikayet etse de, otomobilde geçtiğimiz yıl en çok ithal otomobillerin tercih edildiği ortaya çıktı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli plan değişikliği askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi Muhtelif parseller ile Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5.000 ölçekli NİP Revizyonu ve 1/1.000 ölçekli UİP Revizyonu İtirazları Kapsamında Hazırlanan Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türkiye’de 2022 yılında en çok hangi otomobiller satıldı? İşte o liste...

Türkiye'de 2022 senesinin en çok satan otomobil markaları ve modelleri belli oldu. Peki zirvede hangi araç yer aldı? İşte Türkiye'de geride bıraktığımız yıl en çok satan otomobillerin listesi...

Tuzla Aydıntepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği plan notu askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi, (Eski) 5002 Ada 2 Parselin Bulunduğu Terkinli Alana Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Yapılan Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Çayırova 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli, Çayırova İlçesi Şekerpınarı 2 Mahallesinde Bulunan Muhtelif Parsellere İlişkin 82,83 Ha Alanda 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği askıda...

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Aysel Ölçen Aydıner kim Haberi

Aysel Ölçen Aydıner kim

Aysel Ölçen Aydıner kimdir?
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Aysel Ölçen Aydıner, mezun olduktan sonra hukuk fakültesinde işe başlamıştı ve ardından Türkiye'de faaliyet gösteren Hukuk Müşavirliğini ve Türkiye ofisinin liderliğini yaptı.

Deva Holding A.Ş. Hukuk İşleri'nden Sorumlu Yönetim kurulu Üyeliği ve Türkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Hukuk Direktörlüğü görevlerinde bulundu.

Özel ilgi alanı müzakere olan Aysel Ölçen Aydıner, aynı zamanda Türkiye'nin ilk arabulucuları arasında yer alıyor ve müzakere konusunda da 2016 yılında Harvard Üniversitesi'nde eğitim aldı. 

2018 yılında TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Aysel Ölçen Aydıner, görevine hala devam...