28 / 03 / 2024

Ayşen Zamanpur eyüp otel

Ayşen Zamanpur eyüp otel

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

Yeni Eyüp Evleri 2'de teslimler 9 ay sonra! Yüzde 30 peşinatla 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinin teslimlerinin 9 ay sonra yapılması planlanıyor. Yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 389 konut bulunuyor...

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Kaan Deveci İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayüp Kaan Deveci tarafından kuruldu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

Yeni Nesil Eyüp'te 1 ay sonra eviniz, bu yıl metronuz teslim!

1 ay sonra teslimler başlayacak olan Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp projesinde 120 ay 0,99 vade oranı ödeme yapmak mümkün..

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 15 indirim!

Nisan ayında daire teslimlerinin başlayacağı Yeni Nesip Eyüp projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp indirimli fiyat listesi 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Ayşen Zamanpur eyüp otel Haberi

Ayşen Zamanpur eyüp otel

Ünlü iş insanı Ayşen Zamanpur'un 3. havalimanının yakınında Eyüp'e bağlı Odayeri Köyü'nde yaptırdığı otelin imar planlarının sonradan düzenlendiği iddia edildi. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Odayeri'nde Ayşen Zamanpur'un turizm sektörüne girmek için kurduğu Fabeks Yapı'ya ait olan 7 bin metrekarelik araziye 2013'te Eyüp Belediyesi tarafından “konut” inşaatı için ruhsat verildi.

2 KAT YÜKSEKLİK SINIRI

Arazi imar “Gelişme Konut Alanı” ve “Dere Koruma Sınırı”ndaydı. Konut ruhsatı ile başlayan otel inşaatının yüzde 60'ı tamamlandıktan sonra İBB 11 Mayıs 2016'da Zamanpur'un istediği plan değişikliğini yaparak araziyi otel alanı olarak ilan etti. Otele 2 kat da yükseklik sınırı getirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp Belediyesi'nin yaptığı alt ölçekli planı da dün onayladı. Tartışmalı planın onaylanması sırasında da kat yüksekliği tartışması da çıktı. CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Sağ,...