16 / 04 / 2024

Aysha Dergisi iftar daveti

Aysha Dergisi iftar daveti

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi!

Özlenen mahalle hayatına yeni bir anlam ve değer katacak olan Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

İnşaat sektörü yetkilileri Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu!

İnşaat sektörü, hükümet temsilcileri, bürokratlar ve büyükelçiler Türkiye Müteahhitler Birliği iftarında buluştu.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı iftar yemeği 3 Haziran'da!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın düzenlediği iftar yemeği 3 Haziran'da Fatih Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirilecek.

Serbest Mimar Dergisi'nin 25. sayısı çıktı!

3 ayda bir yayınlanan Serbest MİMAR Dergisi'nin 25. sayısı çıktı. Dergi, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından yayınlanıyor.

Selma Çilek evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Moda tasarımcısı Selma Çilek, Akatlar’da site içindeki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Selma Çilek ile eşi Sinan Çiftçi çifti modern, genç ve dinamik bir stile sahip çatı dubleksi dairelerinde 7 yıldır yaşıyor.

Mace, Gayrimenkul Türkiye Dergisi'nin yeni ortağı oldu!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, 2010 yılından beri hizmet veren Mace ile stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Dilek Hanif evinin kapılarını Alem Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Dilek Hanif, Rumelihisarı'ndaki 4 katlı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Hanif'in evinde en sevdiği köşe diye bir şey yok, çünkü onun için her köşe ayrı anlam taşıyor.

Aysha Dergisi iftar daveti Haberi

Aysha Dergisi iftar daveti


Aysha Dergi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda Four Seasons Hotel Bosphorus’ta gerçekleştirildi. 


İş, sanat, siyaset ve cemiyet hayatının pek çok isminin katıldığı iftarda misafirler, iftar sofrasında gerçekleşen buluşmanın keyfini yaşadılar. 


Elif Güvendik’in sunuculuğunu yaptığı gecede Aysha’nın 5.yılına özel bir de ödül töreni gerçekleştirildi. Ödüllerin annelere adandığı gecede Nihal Olçak’a ‘’Yılın Annesi’’, Kızılay Annesi projesi ile de Kızılay’a ‘’Yılın STK’sı’’ ödülü verildi. Bu özel organizasyona vermiş olduğu desteklerinden dolayı ise Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Üyesi Özüm Saçaklıoğlu ile Satış ve Pazarlama Direktörü Neli Devidas’a da plaketleri takdim edildi.


Derginin iftar davetine; AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Yıldırım gibi siyaset hayatından isimlerin yanı sıra Feryal Gülman, Dilek Hanif, Zeynep Ilıcalı, Tülin...