28 / 03 / 2024

Ayşin Kaymaz Türkman biyografi

Ayşin Kaymaz Türkman biyografi

Ocak 2015 tarihi itibariyle Bersay İletişim Grubu'ndan ayrılarak Torunlar'da Kurumsal İletişim Direktörü olarak göreve başlayan Ayşin Kaymaz Türkman kimdir? Ayşin Kaymaz Türkman hangi işlerde görev aldı?

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Otomobil alacaklar için kötü sürpriz! Rekor gelebilir

Araç fiyatları tarafında hareketlilik devam ediyor. Emre Özpeynirci temmuz ayı satışları için dikkat çeken bir tahminde bulundu. İşte tüm detaylar...

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi! Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat!

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi... Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat...

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde temmuz ayı için kötü haber

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen destek ödemeleriyle ilgili flaş bir bilgi ortaya çıktı. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler hakkında temmuz ayına ilişkin kötü haber.

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

Resmen kafayı yediler! 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL!

Ofis ve kırtasiye malzemelerine yönelik düzenlediği kampanyalara devam eden Avansas, yeni bir kampanyayla daha müşterilerini çekmeyi başardı. 1 litre ayçiçek yağı çay ve kağıt havlu sadece 1 TL oldu! Avansas akına uğradı.

Çalışanların temel gelirleri eriyor! Ancak dikkat çeken açıklama geldi: Şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçe artıyor!

Dünya genelinde yaşanan yüksek enflasyon sorunu nedeniyle çalışanların temel ücretleri hayat pahalılığı karşısında önemli ölçüde eriyor. Ancak dikkat çeken bir açıklama geldi. Zeynep Dağlı Kastro, şirketlerin yan haklara ayırdığı bütçenin 3 kat arttığını, bu artışın 2023 yılında devam etmesini bekle

Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alıyor! 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Migros Market kampanyalı ürünlerinin fiyatlarını yayımladı. Migros'ta kıyma, tavuk eti çay ve süt ürünleri gibi bir çok ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.  Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu?

Ayşin Kaymaz Türkman biyografi Haberi

Ayşin Kaymaz Türkman biyografi

Ayşin Kaymaz Türkman kimdir?

Ayşin Kaymaz Türkman, Ocak 2015 tarihi itibariyle Bersay İletişim Grubu'ndan ayrılarak Torunlar'da Kurumsal İletişim Direktörü olarak göreve başladı.


1991 - 1995 yılları arasında İstanbul Üniversitesi'nde eğitim alan Ayşin Kaymaz Türkman, iş hayatına 1996 yılında Star TV'de Correspondent olarak başladı.


Sırasıyla NTV, Global Tanitim Public Relations ve son olarak da 9 senedir Bersay Communications Consultancy'da çalışan Ayşin Kaymaz Türkman, Ocak 2015'te bu görevinden ayrıldı.


Ayşin Kaymaz Türkman'ın iş tecrübeleri:

Senior Consultant

Bersay Communications Consultancy

8 yıl 9 ay - İstanbul, Türkiye


Account Director

Global Tanitim Public Relations

Ocak 2004 – Mart 2006 (2 yıl 3 ay)İstanbul, Türkiye


NTV Correspondent

NTV

Şubat 1997 – Ağustos 2001 (4 yıl 7 ay)İstanbul, Türkiye


Star Tv Correspondent

Star Tv

1996 – 1997 (1 yıl)İstanbul, Türkiye



Ayşin KAYMAZ TÜRKMAN Bersay'dan...