23 / 04 / 2024

Aysun Sandal Sadegül

Aysun Sandal Sadegül

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysun Sandal Sadegül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Okmeydanı, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Mustafa Sandal Ulus'ta lüks siteye taşındı!

Şu sıralar genç sevgilisi Melis Sütşurup ile aşk yaşayan Mustafa Sandal, Ulus'ta lüks bir siteye taşındı.

Konutta 20 yıl vade büyümeyi destekleyecek!

Emlak Konut GYO, 20 yıl vade ve yüzde 0.70’in altında düşük faizle konut satışı dönemine hazırlanıyor. Destek Yatırım Araştırma Uzman Yardımcısı Aysun Göksu henüz açıklanan ve detayları ortaya çıkmaya başlayan planı değerlendirdi.

1987 yılında Kapalıçarşı'da 350.000 liraya kiralık dükkan!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde bulunan bir dükkanı aylık 350 bin lira bedel üzerinden 1 yıl süreyle kiraya verecekmiş.

Mustafa Sandal Köy projesinin reklamından kazandığı parayla cip aldı!

ÜNLÜ şarkıcı Mustafa Sandal, bir inşaat firmasının reklamında oynadıktan sonra kazandığı parayla kendine araba aldı. Reklam filminden 1 milyon lira kazandığı iddia edilen başarılı şarkıcı, Porsche Cayenne cip satın aldı..

Mustafa Emina Sandal çifti Köy projesi reklam filminden 1 milyon TL kazandı!

Köy hayatının anlatıldığı reklamlarla ekranda boy gösteren Mustafa- Emina Sandal’ın bu anlaşmadan 1 milyon lira kazandığı öğrenildi. Çift 2 yılda farklı firmaların reklam yüzü olup, hatırı sayılır bir servet edindi.

Siyahkalem Köy'ün reklam filminde Mustafa ve Emina Sandal oynuyor!

Siyahkalem Köy projesinin reklam filminde Mustafa Sandal ve Emina Sandal oynuyor. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabildiği projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

1948 yılında Anadolu Hisarı'nda 5 dönüm tarla, seneliği 20 liraya kiraya verilecekmiş!

Eskiden saltanat kayıklarıyla yapılan sandal sefaları ve Baruthane Çayırı’nda yapılan eğlenceleriyle ün kazanan bir bölge olan Göksu Çayırı'nın kuzeyinde bulunan 5 dönüm tarla 1948 yılında sadece yarım altın parasına, 20 liraya kiraya verilecekmiş.

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysun Sandal Sadegül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Okmeydanı, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Sur Yapı Metrogarden AVM 4 Eylül'de, saat 4'te açılıyor!

Sur Yapı, açılışı 4 Eylül'de gerçekleştiriyor. Saat 16:00'cla başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30'da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek. Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekledi.

Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılıyor!

Sur Yapı tarafından 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Metrogarden AVM kapılarını açıyor. Metrogarden AVM 4 Eylül Perşembe Günü Saat 1600'da Mustafa Sandal konseri ile açılıyor.

Aysun Sandal Sadegül Haberi

Aysun Sandal Sadegül

Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aysun Sandal Sadegül tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu. 


Akmert Elektrik ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A -Her türlü elektrik ve otomasyon ile ilgili plan , proje hazırlamak , hazırlatmak ve bunun ile ilgili yurt içi ve yurt dışından yardım almak bu işlerle ilgili mühendislik hizmetleri vermek.       Şirket her türlü konaklama, barınma ve konut inşaatları yapar, yapmak için ihalelere girer,  ve her türlü inşaat malzemesinin imalatını, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapar.          B - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...