25 / 04 / 2024

Aytaç Yalçın

Aytaç Yalçın

A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aytaç Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta kuruldu.

Aytaç Yalçınkaya Gölmarmara yatırımlarını mercek altına aldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde incelemek üzere Gölmarmara’da incelemelerde bulundu.

Adana Yalçın Parkı’na konut yapılamayacak!

Beyazevler Mahallesi’ndeki Yalçın Parkı, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yeşil alana dönüştürüldü. Yalçın Parkı’nda konut ya da farklı amaçlarla inşaat yapılması Adana Büyükşehir Belediyesi kararıyla olanaksız hale getirildi.

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Yalçın Karadavut: Yenifakılı'yı modern bir ilçe yapacağız!

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

Aytaç Yalçın Haberi

Aytaç Yalçın

A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aytaç Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta kuruldu.


A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesini yapmak, hazırlamak bu projeleri yönetmek, yapılmasını sağlamak ve bu konularda danışmanlık hizmeti vermek. Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı vergi hukuku mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takdiyatların...