25 / 04 / 2024

ayvacık belediye projesi

ayvacık belediye projesi

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Çanakkale Ayvacık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Ayvacık 2022 ucuz konut projesi...

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Ayvacık’ta yıkım yok, çatlayan binalar var!

Çanakkale  Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, meydana gelen deprem sonrasında yıkım olmadığını çatlak binaların giderilebileceğini söyledi.

Yalova Çınarcık Sahil Projesi 3.9 milyon TL'ye ihale edilecek!

Çınarcık Belediye Başkanlığı, Yalova Çınarcık Sahil Projesi'nin düzenleme işini 3 milyon 986 bin TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mart günü gerçekleşecek.

Ayvacık'ın çehresi değişiyor!

150 yıllık bir tarihi olan Ayvacık'ta bir ilke imza atan ve üç dönemdir partisinin de oylarını arttırara belediye başkanlığını kazanan Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ilçesinin çehresini emin adımlarla değiştiriyor.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Körfez Projesi'nin zor noktası aşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, askıya çıkan Körfez Projesi ÇED raporuyla ilgili yaptığı değerlendirmede ise projenin geçmişinin 10 yıla dayandığını söyledi. Kocaoğlu işin zor noktasının aşıldığını belirtti.

TOKİ Ayvacık Emekli projesi son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Ayvacık Emekli projesi son başvuru tarihi...

Toki Çanakkale Ayvacık kura tarihi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Grubu Konut Projesi'nde yer alan 160 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Çanakkale Ayvacık kura tarihi..

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli son başvuru tarihi!

TOKİ tarafından Çanakkale Ayvacık'ta Emekli Grubu Konut Projesi kapsamında 160 konut hayata geçirilecek. İşte, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli son başvuru tarihi...

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli kura çekimi ne zaman?

160 adet daireden meydana gelen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Grubu Konut Projesi'nde başvurular devam ediyor. Peki, Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli kura çekimi ne zaman?

ayvacık belediye projesi Haberi

ayvacık belediye projesi

Genç mimar adayları proje dersi kapsamında İlçede  planlama projesi yapmak üzere bilgi toplamak ve yerinde inceleme yapmak  için 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Fatih Uz  ile birlikte bugün Ayvacık İlçesine geldiler. Belediye Başkanı Mustafa Belur ile görüşen üniversiteli heyet İlçe ile ilgili çeşitli bilgiler alarak ilçenin tanıtım çalışmaları konusunda yapılan faaliyetleri sordular. Belediye Başkanı Mustafa Belur İlçede devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında öğrencilere bilgiler verdi.


Belediyenin proje alanları ile öğrencilerin çalışma alanlarının aynı olması nedeniyle öğrencilerin proje önerileri ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Belur  İlçede hayata geçen projeleri yerinde görmek ve anlatmak üzere  öğrenciler ile birlikte sahaya çıkarak bir gezi gerçekleştirdi.  İlk olarak...