25 / 04 / 2024

Ayvalık belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi

Ayvalık belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi yapılacak. İhale bedeli 19 milyon 934 bin 224,23 TL olarak belirtiliyor.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

'Ben hep 50 liralık benzin alıyorum' diyenler dikkat! 2022'de hep 50 liralık benzin alanların kaç litresi kayboldu? 

Uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki artış ve TL'de yaşanan değer kaybı, pompa fiyatlarına yansıyor. Peki 2022'nin başında 50 liralık benzin alanların yıl sonunda kaç litresi kayboldu? İşte o rakamlar...

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline tepki!

Ayvalık'taki Alibey Adası (Cunda) ve Çamlık Kentsel Sit Alanları'na ait Koruma Amaçlı İmar Planlarının, Balıkesir Koruma Bölge Kurulu’nun kararı ile iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor. Ayvalık Tabiat Platformu ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Ayvalık'ın korunmasını talep ediyor.

Hülya Avşar, Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon TL’ye satın mı aldı? 

Hülya Avşar’ın Ayvalık Çiçek Adası’nı 55 milyon liraya satın aldığı öne sürülmüştü. Peki güzel oyuncu Çiçek Adası'nı aldı mı? İşte cevabı...

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

Endüstriyel ormanlık alanların artırılması TBMM'de!

Ülkemizdeki endüstriyel ormanlık alanların artırılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şehirlerin aynılaşması, kırsal alanların yok oluşu önlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye Mekansal Strateji Planı, şehirlerimizin aynılaşmasına, kırsal alanlarımızın yok oluşuna karşı geliştirdiğimiz bir aksiyon planıdır. " dedi..

Orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

Yanan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi verildi!

Yangın sebebiyle ormanlık alanların statülerinin değişmemesi ve yanan bölgelerin imara açılmaması kanun teklifi verildi. Kanunun yürürlüğü için komisyon görüşmeleri devam ediyor..

Ayvalık belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi Haberi

Ayvalık belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi gerçekleştirilecek. İhale 13 Haziran'da saat 11:00'da yapılacak. 




Ayvalık Belediye Başkanlığından:


1 - İŞİN ADI VE MİKTARI: Sakarya Mahallesi 21N1 Pafta 1910 Ada 1 Parselde Bulunan 20.336,77 m2 Arsa Üzerine Sınırlı Ayni Hak Tesisi Yaptırılarak İhale Sonucu Belirlenecek Süreyle İdare Tarafından Hazırlatılan Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı, Her Türlü Borçtan Ari, Bakımlı ve Kullanılır Durumda Bedelsiz Olarak İdareye Devri İşi

2 - TAHMİN EDİLEN BEDEL: İhale konusu işin keşif bedeli 19.934.224,23 TL (ondokuzmilyondokuzyüzotuzdörtbinikiyüzyirmidörtlirayirmiüçkrş.)’dir. Yapım bedeli bu bedeli aştığı takdirde yüklenici idareden herhangi bir hak iddia etmeyecektir.

Eksiltmeye esas olarak yapım süresi dahil en çok 336 (üçyüzotuzaltı) ay irtifak kullanım süresi esas alınacaktır. Kapalı tekliflerin açılmasından sonraki...