25 / 04 / 2024

Azakhan yerine ne yapılacak

Azakhan yerine ne yapılacak

Mersin’de bir zamanlar kent ticaretinin kalbi olan ve iş hanı yapılmak üzere yıkılan kent merkezindeki tarihi Azakhan’ın beton yığını oldu. 600 yıllık olduğu tahmin edilen yapının yerine 90’lı yıllarda iş hanı yapılmak istenmesi Mimarlar Odası Mersin temsilciliği sayesinde engellendi.

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

O ilde flaş imar sorunu! Merkezefendi'deki o arsaya iki yerine üç villa yaptılar...

Denizli Merkezefendi Belediyesi bugün imar sorunu ile güne başladı. Merkezefendi'de 2 yerine 3 villanın yapılmasına izin verilmesi gündeme bomba gibim düştü.

Fiat Doblo'ya zam yerine indirim geldi! İşte Doblo'nun son dakika Eylül 2023 fiyatları!

Fiat Doblo'ya bu ay zam yerine indirim geldi.  Peki Doblo'nun fiyatları ne kadar? İşte Doblo'nun son dakika Eylül 2023 fiyatları...

DASK gidiyor yerine Zorunlu Afet Sigortası ZAS geliyor!

17 Ağustos 1999 yılında yaşanan büyük Marmara depremi sonrasında yaptırılması zorunlu hâle gelen DASK’ın yerine zorunlu afet sigortası ZAS geliyor.  Peki ZAS neleri kapsayacak? ZAS ne zaman uygulanmaya başlanacak?

Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira?

Beton ev yerine prefabrik ev almak isteyenler güncel fiyatları merak ediyor. Peki, Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira? İşte detaylar...

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Müjde! Sandıktan ne çıkarsa çıksın: Telefonlarda vergi kalkıyor! Gençlerin yüzü gülecek! İşte Vergisiz iPhone Fiyatları

Vergisiz iPhone fiyatlarıyla gençlerin yüzü gülecek! Telefonlardan vergi kalkıyor, sandıktan ne çıkarsa çıksın, vaat yerine getirilecek! Muhalefet ve iktidar ortak paydada buluştu, kazanan geçler olacak. İşte ayrıntılar...

Kurbanlık fiyatları ne kadar? Kurbanlık fiyatları belli oldu mu?

Kurban Bayramı'nın yaklaşılması ile beraber fiyat araştırmaları yapılmaya başlandı. Kurban Bayramı’nda dini vazifesinin yerine getirmek isteyen yurttaş, büyükbaş ve küçükbaşın ne kadar olduğunu arama motorlarında sorguluyor. Peki, kurbanlık fiyatları belli oldu? İşte detaylar...

Dolar 25 TL olacaksa olsun! Dolar yerine onu alın! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı!

Para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların 25 TL olacağını söyledi ama dolara da yatırım yapmayın diyerek üstüne basa basa açıkladı. 

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

Altında rekor üstüne rekor geldi, kuyumcular adeta mahşer yerine döndü! Hemen bu son dakika rakamına bakın!

Altında rekor üstüne rekor geldi, kuyumcular adeta mahşer yerine döndü... Hemen bu son dakika rakamına bakın...

Azakhan yerine ne yapılacak Haberi

Azakhan yerine ne yapılacak

Mersin’de bir zamanlar kent ticaretinin kalbi olan ve iş hanı yapılmak üzere yıkılan kent merkezindeki tarihi Azakhan’ın şimdiki hali görenlerin içini sızlatıyor. Yaklaşık 600 yıllık olduğu tahmin edilen yapının yerine 1990’lı yıllarda iş hanı yapılmak istenmesi Mimarlar Odası Mersin temsilciliğinin girişimleri sonucu engellendi, fakat geriye moloz ve çirkin beton direkler kaldı.

Mersin'de bir zamanlar kent ticaretinin kalbi olarak bilinen ve iş hanı yapılmak amacıyla yıkılan Azakhan'ın şimdiki hali görenlerin içini sızlatıyor. Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine göre; tarihi yapının yerine 1990'lı yıllarda iş hanı yapılmak istenmesi Mimarlar Odası Mersin Temsilciliğinin girişimlerinin ardından engellendi ama geride kalan moloz ve beton direkler yıllardır görüntü kirliliğine neden oluyor. Bu alana nasıl ve hangi tipte bir yapı inşa edileceği ise Anıtlar Yüksek Kurulu'nun vereceği...