24 / 04 / 2024

Azerbaycan imar

Azerbaycan imar

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, işgalden kurtarılan tüm şehirleri yeniden kuracaklarını, işgal döneminde gerçekleştirdiği yıkım nedeniyle Ermenistan'dan hesap soracaklarını belirtti.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Azerbaycan'dan Türkiye açıklaması: Karabağ'ın imarında rol oynuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaretten memnuniyetlerini anlatan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, "Türkiye, Karabağ'ın imarında ciddi rol oynuyor" dedi.

Azerbaycan’dan Türk müteahhitlere çağrı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk müteahhitleri Karabağ’ı yeniden imar etmek için davet etti. Aliyev, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığındaki heyet ile temaslarda bulundu.

Azerbaycan yeniden imar ediliyor!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,  Fuzuli ve Hocaven illerine yaptığı ziyaret sırasında Azerbaycan’da imar çalışmalarının başladığını dile getirdi.

İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın imarı için Macar şirketlerine davet!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

Azerbaycan'ın imarında Türk firmaları öncelikli olacak! 

30 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Azerbaycan topraklarının imar süreci hız kazandı. Bu imar sürecinde ise Türk firmaları öncelikli olacak. 

Azerbaycan işgalden kurtulan bölgeleri yeniden imar edecek! 

Azerbaycan, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan topraklarda modern şehircilik ilkelerini temel alarak yeniden imar edecek. 

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Azerbaycan'a vize kalkıyor!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik vize uygulamasının tamamen kaldırılması için ilk adımın atıldığını kaydetti

Ataşehir imar planlarının onaylanmaması protesto edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ataşehir’in 1/5000’lik imar planlarını onaylamaması 14 Eylül Cuma günü saat 12.45’de Saraçhane Parkı’nda Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi ve Ataşehirliler tarafından protesto edilecek

3.Köprü'yle birlikte imar izni de gelsin istiyorlar!

Poyrazköy ve Garipçe’de yaşayan vatandaşlar köprüyle birlikte en büyük sorunları olan ‘imar izni’nin de çözülmesini istiyor. Poyrazköylüler ev yapamadıkları için çocuklarının köyde yaşayamadığını söylüyor

İnegöl'deki Oylat Kaplıcaları yeniden imar ediliyor!

İnegöl’ün en önemli turistik değeri olan Oylat Kaplıcaları’nın yerli ve yabancı turistler tarafından daha fazla ilgi görmesini sağlamak amacıyla çalışmalara başlayan İnegöl Belediyesi, Oylat’ı yeniden ‘imar’ ediyor...

Fethiye eski Rum evleri için imar planı bekliyor!

Turizm beldesi Fethiye'ye bağlı Kayaköy'de, eski Rum evlerinin ülkeye kazandırılması için koruma amaçlı imar planı bekleniyor.

Dev cami projesi için hazırlanan imar planına itiraz edildi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çamlıca Tepesi’ne yapılacağını açıkladığı İstanbul’un her yerinden görülecek dev cami projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planına itiraz edildi

Azerbaycan imar Haberi

Azerbaycan imar

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kelbecer'in işgalden kurtarılması nedeniyle yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, tarihi Azerbaycan toprağı olan Kelbecer'in ülkenin en büyük illerinden biri olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kelbecer'deki kilise ve camilerin Azerbaycan'ın tarihi serveti olduğunu belirten Aliyev, buradaki kiliselerin Kafkasya Albanyası devleti döneminden kaldığını, "sahtekar Ermeni tarihçiler"in bu mabetleri kendilerine aitmiş gibi göstermeye çalıştığını söyledi.

Aliyev, bölgedeki Hristiyan mabetlerle ilgili tedirginliklerini ifade eden bazı Batılı çevrelere Ağdam, Şuşa, Zengilan, Cebrail ve Fuzuli illerindeki yıkılan camilere bakmalarını tavsiye ederek "Bu camiler ya tahrip edildi ya da domuz ahırı olarak kullanıldı. Neden bu durum endişe doğurmuyordu? Neden bizden başka 30 yıldır kimse konuyu gündeme getirmedi? Bu konuyu uluslararası toplantılarda ve yabancı meslektaşlarımla temaslarda defalarca gündeme getirdim. Neden kimse bunun için...